Új zászlóshajó házimozi erősítőt mutatott a Denon

2018. január 12., péntek, 05:10

Denon audio házimozi erősítő Dolby Atmos házimozi erősítő Denon házimozi Denon erősítő Denon 2018 Dolby Atmos Atmos házimozi Atmos erősítő Denon házimozi erősítő Dolby Atmos házimozi Dolby Atmos házimozi erősítő

Az idei CES kiállításon mutatkozott be a Denon legfrissebb csúcskategóriás házimozi erősítője, a 13.2 csatornás AVR-X8500H.

A keleti régióban már korábban is szivárogtak információk az újoncról, amely végre kézzel fogható formában is debütált. A Dolby Atmos, DTS:X és Auro 3D térhatású hangformátumokon kívül seregnyi hálózati extrával is ellátták, beleértve a cég saját fejlesztésű HEOS multiroom rendszerét és az Apple AirPlay valamint Amazon Alexa hangvezérlő klienseket. Emellett természetesen a zenegyűjtők által preferált, modern, nagyfelbontású hangformátumok támogatottságában (DSD, WAV, FLAC stb.) sincs hiány.

Denon AVR-X8500H házimozi erősítő

Említhető az összesen 8 db HDMI bemenet is, melyek egy idén várható szoftverfrissítést követően, elsők közt felelnek majd meg a HDMI 2.1 specifikációnak. Utóbbi nem csak a már sokak által ismert HDR és 4K/UHD műsorokhoz enged hozzáférést, hanem akár 8K felbontású tartalmakhoz is. A temérdek csatlakozóval felvértezett készülék nem csak szolgáltatások, hanem erőtartalékok terén is bíztató. 8 ohmon 150 W teljesítményt produkál minden egyes csatornán, aminek köszönhetően nagyobb helyiségek hangosítására is bevethető.

Denon AVR-X8500H házimozi erősítő

A Denon AVR-X8500H várhatóan január végétől kerül kereskedelmi forgalomba, 3 800 dollárnak megfelelő forintért.

hu.horn.eu

www.denon.hu

 

További cikkek:

Impresszum

Főszerkesztő:
Zsóka Krisztián
email: zsoka.krisztian@av-online.hu

Kapcsolatfelvétel:
info@av-online.hu
telefon: +36-30-2272035

Kiadó:

Future Life Kft.
Future Life Kft.

3535 Miskolc, Fényesvölgyi u. 16. 1/3.

 

Kapcsolat

Kérdése merült fel a szórakoztató elektronika rejtekében?
Írjon nekünk: info@av-online.hu

Médiaajánlat

Személyre szabott ajánlatért írjon a marketing@av-online.hu címre.