Saját demó szoba a tévékhez való soundbar kínálatnak

Elkészült a budapesti Extreme Audio legújabb bemutatószobája is

2018. március 5., hétfő, 12:40

Extreme Audio audio hifi házimozi hangfal hangszóró hangrendszer soundbar soundbar hangrendszer

Az Extreme Audio csapata elkészült a legutóbbi, nagy bővítés alkalmával megépített három szoba közül az utolsó, a soundbar bemutató berendezésével. Az ősz elején megnyitott, állványos hangfalaknak és fejhallgatóknak szánt helyiség és a nagyobbacska házimozi rendszerek demója után, végre elkészült ez is.

Bár mi hifivel és házimozival foglalkozó magazin munkatársaiként, szinte fanatikusan rajongunk a külön komponensekből rendszerekért, tudjuk, hogy a legtöbb ember szívesen választ egy egyszerűbb megoldást az otthoni tévézésre, filmnézésre és zenehallgatásra. Erre jók a soundbar rendszerek, amik többnyire egyetlen hangrúdból és egy mélyládából állnak.

Extreme Audio soundbar szoba

Azt, hogy ez mennyivel kevesebb és egyszerűbb, mint egy nagy házimozi rendszer, jól mutatja az is, hogy az új tágas, világos szobába belépve, egy picit üresnek éreztük a környezetet. Nem állt mindenfelé  egy méteres láda. Csak a falra elhelyezett tévék, alattuk egy állvánnyal, szekrénnyel, azon egy-egy fekete rúddal. Otthon nyilván ott állna a sarokban valami szobanövény, vagy egy könyvespolc.

Extreme Audio soundbar szoba

Ez a jövő?

Inkább a jelen, ha a nyugati országok házimozi eladásait nézzük. No de nincs okunk keseregni, mert az elmúlt évtizedben ezek a hangrendszerek hatalmas fejlődésen mentek keresztül, épp úgy, mint a hordozható Bluetooth hangszórók. A ma beépített, nagy kimozdulású membránok, D osztályú erősítők és roppant összetett szoftverekkel feltöltött DSP-k, amik ezeknek az alapját adják, valósággal csodát tettek a kategóriával. Egy mai soundbar hangja nagyságrendekkel jobb, mint egy tíz évvel ezelőttié és sokkal jobb annál is, amit 15 éve egy kompakt házimozi (alias: bögreszett) tudott. Sőt, a mostaniak többségével szemben is inkább soundbárra esne a választásunk.

Extreme Audio soundbar szoba - Bose és Harman Kardon

Hajrá!

Tehát, ha az Extreme Audio kínálatából szeretne soundbar-t választani, ezentúl egy külön szoba áll rendelkezésére, hogy válogasson.

www.extremeaudio.hu

Extreme Audio soundbar szoba

 

További cikkek:

Impresszum

Főszerkesztő:
Zsóka Krisztián
email: zsoka.krisztian@av-online.hu

Kapcsolatfelvétel:
info@av-online.hu
telefon: +36-30-2272035

Kiadó:

Future Life Kft.
Future Life Kft.

3535 Miskolc, Fényesvölgyi u. 16. 1/3.

 

Kapcsolat

Kérdése merült fel a szórakoztató elektronika rejtekében?
Írjon nekünk: info@av-online.hu

Médiaajánlat

Személyre szabott ajánlatért írjon a marketing@av-online.hu címre.