Music Hall dac25.3 asztali DA konverter

2012. április 21., szombat, 08:55

Music Hall dac25.3 dac25.2 DAC DA konverter hifi sztereó

Analógosok és CD tulajdonosok szívét már több ízben megdobogtatták Roy Hall termékei, melyek méltán népszerűek kompromisszumoktól mentes anyagminőségük miatt. Nemrégiben újabb eszközzel, a Music Hall dac25.3-as asztali digitális/analóg konverterrel újították keménymagos HiFi arzenáljukat, így lépést tartva napjaink modern zenehallgatási igényeivel.

A világszinten elismert Music Hall dac25.2 továbbgondolásaként jött létre az eggyel nagyobb, 25.3-as típus. Segítségével akadály nélkül kelthetjük életre zenei felvételeinket, legalábbis a gyártó elmondása szerint. Hamar elröppennek a kételyek, ha szemügyre vesszük a túlzás nélkül meggyőző specifikációkat: a hibrid, csöves elektronika belsejében PCM 1796 24 bit/192 kHz DAC proci ketyeg, az aszinkron műveleteket eközben egy SRC 4192-es mintavételező egység végzi. Az aszinkron újraidőzítéssel és jitter szabályozással megspékelt kütyü masszív, tömör fém burkolatán mindössze két gomb és egy jókora potméter látható. Előbbiekkel választhatunk forrást, illetve beállíthatjuk a mintavételezés mértékét. A hátulra biggyesztett bemenetek között XLR csatlakozást, és a számítógép-felhasználók örömére USB aljzatot is integráltak, igaz, utóbbin ?csak? 24bit/96kHz-es anyagot fogad az elektronika. A végerősített fejhallgató-és XLR, valamint Jack kimenetekkel ellátott készülék habár kistáskában is elfér, közel öt kilót nyom. Ennek oka a masszív készülékház és a tápellátást biztosító R-Core transzformátor.

A 220 000 forint környékén beszerezhető Music Hall dac25.3 Magyarországon is elérhető, mi több, nemrégiben érkezett meg szerkesztőségünkbe, így rövidesen részletes tesztet is olvashatnak honlapunk hasábjain.

www.audiocentrum.hu

 

További cikkek:

Impresszum

Főszerkesztő:
Zsóka Krisztián
email: zsoka.krisztian@av-online.hu

Kapcsolatfelvétel:
info@av-online.hu
telefon: +36-30-2272035

Kiadó:

Future Life Kft.
Future Life Kft.

3535 Miskolc, Fényesvölgyi u. 16. 1/3.

 

Kapcsolat

Kérdése merült fel a szórakoztató elektronika rejtekében?
Írjon nekünk: info@av-online.hu

Médiaajánlat

Személyre szabott ajánlatért írjon a marketing@av-online.hu címre.