Megérkezett a FiiO filléres fülese

2016. június 17., péntek, 06:05

FiiO audio fejhallgató fülhallgató FiiO fülhallgató telefonos fülhallgató fülhallgató telefonhoz

Igencsak pénztárca kímélő fülhallgatót bocsátott piacra a remek ár/érték arányú DA konvertereiről és mobil zenelejátszóiról ismert FiiO. Az EM3 kifejezetten telefonnal való használatra ajánlott.

Klasszikus, már-már feledésbe merült, fülkagylóba támaszkodó kialakítással látott napvilágot a FiiO eddigi legkedvezőbben árazott eszköze. Az EM3 nem csak fülhallgató, hanem mikrofonos headset is egyben, és kompatibilis napjaink legnépszerűbb mobileszközeivel (főleg az Apple és Samsung termékekkel). A kábelre integrált modul segítségével nem csak hívásokat fogadhatunk, hanem a lejátszott zeneszámok közötti navigálást is végezhetjük.

FiiO EM3 fülhallgató kábel

A gyártó mérnökei többször is nekiveselkedtek a tervezésnek, míg elérték "standard" fülesük végleges formáját. A pehelykönnyű, mindössze 13,6 grammos eszköz a cég szerint szinte elnyűhetetlen vezetékkel büszkélkedhet, és az abszolút belépő kategóriában fellelhető vetélytársakhoz képest jobb hangot is produkál.

FiiO EM3 hangszóró

A hagyományos méretű hangszórókamra lehetővé tette, hogy viszonylag nagy, 14,8 mm átmérőjű membránnak adjon otthont. A rendszer impedanciája az alacsonyabb nemlineáris torzítás érdekében, nem a szokásos 16 vagy 32, hanem 47 Ohm. A gyártó szerint még éppen megbirkóznak ezzel az értékkel napjaink népszerű okostelefonjai.

FiiO EM3 fülhallgató

A FiiO EM3 120 cm hosszú vezetékkel, 3 pár szivacs fülpárnával és aranyozott csatlakozóvéggel már jelenleg Magyarországon is kapható. Bruttó 3990 Ft-os árával ígéretesnek tűnik azok számára, akik elsősorban headset funkció miatt keresnek egy egyszerű, mégis tartós fülest.

www.fiio.hu

FiiO EM3 fülhallgató

 

További cikkek:

Impresszum

Főszerkesztő:
Zsóka Krisztián
email: zsoka.krisztian@av-online.hu

Kapcsolatfelvétel:
info@av-online.hu
telefon: +36-30-2272035

Kiadó:

Future Life Kft.
Future Life Kft.

3535 Miskolc, Fényesvölgyi u. 16. 1/3.

 

Kapcsolat

Kérdése merült fel a szórakoztató elektronika rejtekében?
Írjon nekünk: info@av-online.hu

Médiaajánlat

Személyre szabott ajánlatért írjon a marketing@av-online.hu címre.