Ismét bővült az Extreme Audio Sopron úti üzlete

2017. október 6., péntek, 16:50

Extreme Audio audio hifi házimozi hangfal hangfalszett hangrendszer hangszóró házimozi hangfalszett hifi hangfal hifi erősítő házimozi erősítő

Már sokszor viccelődtünk azzal, hogy az Extreme Audio-ban törzsvendég a gipszkartonos, de amit most építettek, az felülmúl minden eddigi bővítést és átalakítást. Három új szobával és egy többfunkciós előtérrel, több mint 100 négyzetméterrel bővült az eladótér.

Az Extreme Audio Sopron utcai boltja eddig is szépen bővült, évről évre több lehetőséget adva a nagy, hifi és házimozi készülékek, Bluetooth hangszórók, fejhallgatók kipróbálására, a most megépült három új szoba és tágas előtér azonban messze meghaladja az előző évek fejlesztéseit. Több mint 100 négyzetméterrel bővült az az eladótér, ami három, teljesen új szobára és egy tágas, többfunkciós előtérre volt elegendő. Az első szoba szeptember végén készült el és október folyamán sorra nyitja meg a csapat a második és harmadik szobákat is, miközben az előtér is megtelik hifivel.

Extreme Audio állványos hangfalak

Saját szoba az állványos hangfalaknak

Az új szobák sorában az első, egy igazi különlegesség. Itt ugyanis kifejezetten a kicsi, de igényes hifi eszközökről szól minden. A főszereplők az állványos hangdobozok, amit sokan polc vagy monitor hangfalként is emlegetnek. Aki ilyet szeretne, akár a kisebb dobozok erényei miatt, akár azért, mert kevés helyet tud szorítani, ebben a szobában, egy kényelmes fotelben ülve válogathat.

Extreme Audio állványos hangfalak

Ottjártunkkor négy pár volt beüzemelve és további öt pár volt előkészítve. Ezek között ott volt a Triangle, a Klipsch, a Jamo, a Yamaha, és a KEF illetve DALI, egy-egy típusa. Természetesen az Extreme Audio által forgalmazott, és raktáron lévő hangfalak közül bármelyiket szívesen beköti a csapat. Tehát, ha épp egy másik Klipsch vagy Jamo érdekel valakit, csak szólni kell, és már jön is a segítség.

Extreme Audio high end fejhallgató

S ha már a kisebb hangfalak, a kicsi hifi a főszereplő a szobában, helyet kapott itt kilenc darab, csúcskategóriás fejhallgató, és hozzájuk néhány fejhallgató erősítő.

Több szoba, több demó

Október során egymás után nyílnak meg a demóhelyiségek. Előbb a házimozi bemutató fog elkészülni, majd egy soundbar szoba nyitja meg az ajtaját. Ez utóbbi kifejezetten a nagyobb modellek bemutatását szolgálja, ami legalább annyira szokatlan, új koncepció, mint az állványos hangfalak és kicsi hifinek fenntartott, saját demóhelyiség. A régi eladótér (amit persze ismét átrendezett az Extreme Audio csapata) és az új szobák között pedig ott van egy tágas előtér ahol hamarosan 8 házimozi és 4 sztereó hangrendszer lesz beüzemelve.

Amint az új szobák elkészülnek, mi jövünk és lefotózzuk, bemutatjuk őket!

www.extremeaudio.hu

Extreme Audio állványos hangfalak

 

További cikkek:

Impresszum

Főszerkesztő:
Zsóka Krisztián
email: zsoka.krisztian@av-online.hu

Kapcsolatfelvétel:
info@av-online.hu
telefon: +36-30-2272035

Kiadó:

Future Life Kft.
Future Life Kft.

3535 Miskolc, Fényesvölgyi u. 16. 1/3.

 

Kapcsolat

Kérdése merült fel a szórakoztató elektronika rejtekében?
Írjon nekünk: info@av-online.hu

Médiaajánlat

Személyre szabott ajánlatért írjon a marketing@av-online.hu címre.