IFA 2011 - Skullcandy

2011. szeptember 16., péntek, 10:20

fülhallgató fejhallgató IFA2011 kiállítás Skullcandy

Az extravagáns megjelenésűre tervezett fül-és fejhallgató megoldásai miatt világszerte egyre népszerűbb Skullcandy megmutatta az idei IFA-n, hogy komolyan veszi a dolgát ? ahány stílus, annyi (vagy talán még több) féle színben kaphatóak a termékeik!

Már az AV-online hasábjain is olvashattak egy korábbi tesztet a gyártó egyik, elegánsabb megjelenésű termékéről ? az Aviator viszont még csak a jéghegy csúcsa volt. Az amerikai cég standjára lépve találkoztunk a mezőny többi tagjával is, elképesztő volt a kínálat. Eleinte az utcai sportolók, gördeszkások és korcsolyások stílusvilágával harmonizáló modelleket láthattunk, de képtelenség volt nem észrevenni pl. az Agent Tokidoki, vagy az aranyszínű Lowrider Gold modelleket, és akkor még nem is beszéltünk a ?beépített mélynyomóval? felturbózott Skullcrusher fejhallgatókról.

Trendi külalakjuk és tarka színviláguk mellett korrekt árfekvésről tanúskodtak a kiállított termékek, külön falra kerültek az újdonságnak számító, utcai felhasználásra és szolid sportolásra egyaránt alkalmas 50/50 típusú fülhallgatók, közvetlenül mellettük volt látható és hallható az ?Uprock? fantázianévvel ellátott fejhallgató, mely a komfortra (és menő színekre) vágyó, gyakran utazók igényeinek hivatott megfelelni. Akár extrém sportolók is kamatoztathatják a hallójáratba illeszkedő, ?FIX? fülhallgatók stabilitását ? ezekről hamarosan az AV-online oldalán is olvashatnak tesztet az érdeklődők.

www.headphones.hu

 

További cikkek:

Impresszum

Főszerkesztő:
Zsóka Krisztián
email: zsoka.krisztian@av-online.hu

Kapcsolatfelvétel:
info@av-online.hu
telefon: +36-30-2272035

Kiadó:

Future Life Kft.
Future Life Kft.

3535 Miskolc, Fényesvölgyi u. 16. 1/3.

 

Kapcsolat

Kérdése merült fel a szórakoztató elektronika rejtekében?
Írjon nekünk: info@av-online.hu

Médiaajánlat

Személyre szabott ajánlatért írjon a marketing@av-online.hu címre.