Hangfal

Polk Audio SurroundBAR 6000 IHT hangprojektor teszt

hangprojektor teszt / középkategória

2014. január 23., 09:35

Polk Audio SurroundBAR 6000 IHT hangprojektorA Baltimore-i gyártó egész termékcsaládot kínál a gyorsan üzembe helyezhető és egyszerűen működtethető, "Instant Home Theater" (IHT) gyűjtőnév alatt felsorakoztatott SurroundBAR hangprojektorokból. E készülékek minimális helyigényükkel, minden bizonnyal már a legelső pillanatban kivívják a lakásbelsők berendezése szempontjából legérzékenyebb hölgyek jóváhagyó elismerését is. Közülük került tesztre hozzánk a SurroundBAR 6000 IHT modell, amely "feleség/barátnő-barát" méretein, elhelyezhetőségén és kezelhetőségén túl nem kevesebbel kecsegtet, minthogy a Polk Audio saját 3D Audio technológiája jóvoltából, a laptévé alól megszólalva, önmagában (egy mélynyomóval megtámogatva) képes a térhatású hangzás megteremtésére.

Atlantic Technology H-PAS PowerBar 235 hangprojektor teszt

hangprojektor teszt / felsőkategória

2013. június 12., 12:55

Atlantic Technology PowerBar PB-235 hangprojektorAz Atlantic Technology H-PAS hangfalai már több ízben megleptek minket. Ezúttal újabb érdekességet teszteltünk a PowerBar 235 személyében. Ennyire masszív hangprojektort még nem láttunk és nem hallottunk!

Polk Audio SurroundBAR 3000 IHT hangprojektor teszt

hangprojektor teszt / felső középkategória

2012. április 12., 07:45

A Polk Audio az elsők között dobott piacra SurroundBart, magyarul hangprojektor sorozatot. A fejlesztés a mai napig nem állt meg, bizonyíték erre az, hogy a kínálatukban jelenleg is hét ilyen termék található. Legalábbis a weboldalukon ez áll, de ha a szó szoros értelmében vesszük az elnevezést, akkor öt modell közül választhatunk, kettő szériából. Mi most a 3000 IHT-t vettük górcső alá, ami az egyik legkisebb a hangprojektorok között, de 100 ezer forint feletti árával mégsem tekinthető a legolcsóbbnak.

Philips HTS9140 3D Blu-ray lejátszós hangprojektor teszt

hangprojektor teszt / felsőkategória

2012. március 5., 08:55

Az utóbbi időben bemutattunk néhány jól és kevésbé jól sikerült soundbart, azaz hangprojektort, természetesen a sorból a Philips sem maradhat ki. HTS9140 típusjelű készülékük valóban mindent tartalmaz, ami egy házimozihoz manapság elengedhetetlen.

Yamaha YAS-101 hangprojektor teszt

hangprojektor teszt / középkategória

2012. január 12., 08:05

A Yamaha 1887-ben alakult, foglalkoznak hangszer előállítással, szerszámgépeket, robotokat gyártanak, valamint a szórakoztató elektronikai részlegüket is folyamatosan fejlesztik. Minket elsősorban az utóbbi érdekel, főleg azért is, mert a cég neve amolyan joker minden kategóriában.

Samsung HW-D350 és HW-D450 hangprojektor teszt

hangprojektor teszt / belépő kategória

2011. október 26., 09:55

Azzal az állítással, hogy minden háztartásban van legalább egy TV-készülék nem mondok újat. Azzal sem igazán, hogy ezeknek közel fele már lapos kijelző. A házimozi viszont már egy másik kérdés, hiszen nem tartozik szervesen a televízióhoz.

< előző oldal

Impresszum

Főszerkesztő:
Zsóka Krisztián
email: zsoka.krisztian@av-online.hu

Kapcsolatfelvétel:
info@av-online.hu
telefon: +36-30-2272035

Kiadó:

Future Life Kft.
Future Life Kft.

3535 Miskolc, Fényesvölgyi u. 16. 1/3.

 

Kapcsolat

Kérdése merült fel a szórakoztató elektronika rejtekében?
Írjon nekünk: info@av-online.hu

Médiaajánlat

Személyre szabott ajánlatért írjon a marketing@av-online.hu címre.