Fejhallgató újdonságok a Sennheiser-től

2016. szeptember 3., szombat, 16:45

Sennheiser audio hifi fejhallgató HD500 HD 500 Sennheiser fejhallgató hifi fejhallgató Sennheiser hifi fejhallgató

Megújult és egyúttal kibővült a Sennheiser legjobb ár/érték arányú termékcsaládjaként ismert, HD 500-as fejhallgató széria.

Az idei IFA kiállításon hullott le a lepel a Sennheiser legújabb HD 500 elnevezésű sorozatáról, mely mostantól négy középkategóriás, elsősorban otthoni felhasználásra szánt fejhallgatót tartalmaz. A gyártó közleménye alapján azokat tekintik célcsoportnak, akiknek fontos a kedvező ár/érték arány, ugyanakkor a hétköznapi életük során is inkább praktikus funkciót betöltő, trendi megoldásokkal veszik körbe magukat.

A família nyitott rendszerű zászlóshajója HD 599 néven kerül forgalomba, közvetlen utódja a HD 598-nak. A HD 600-tól eggyel lejjebb pozícionálták, tehát rendelkezik audiofil tulajdonságokkal, kiegészülve komfort és dizájnbeli extrákkal. Utóbbi alatt értendő a matt felületű, elefántcsont színű készülékház, mely a sötétbarna párnákkal kiegészítve a sportluxus kocsik eleganciáját sugallja.

Sennheiser HD 599 hifi fejhallgató

A HD 599 belsejében 38 milliméteres hangszórók üzemelnek, vezetéke moduláris, egy 3 és egy 1,2 m hosszúságú jár hozzá. Várhatóan 77 900 forintos árcédulával fog boltokba kerülni. Utána következik az új résztvevőként debütáló HD 579 (59 900 Ft), mely kivitelét és specifikációját tekintve nagyon hasonló, bár hozzá nem jár rövidebb vezeték, és hajszálnyit szűkebb frekvenciaspektrumot szólaltat meg a HD 599-hez képest.

Sennheiser HD 579 hifi fejhallgató

Eggyel lejjebb lépve szintén teljesen új típussal találkozhatunk. A zárt rendszerű HD 569 is frissen beékelődött tagja a termékcsaládnak, érdekes módon még nagyobb testvéreinél is puhább párnákat tartalmaz. Csukott kialakításának köszönhetően zajosabb környezetekben is használhatjuk a kültéri hangeffektusok beszűrődése illetve mások zavarása nélkül, és hozzá is jár mikrofonos headset modul. A gyártó elmondása szerint vegyes célokra készült a HD 569, zenehallgatásra, filmnézésre és videojátékokhoz egyaránt ajánlják. Impedanciája mindössze 23 Ohm, tehát szinte bármilyen forráseszközről hajtható. Ez a füles 55 900 forintért lesz megvásárolható.

Sennheiser HD 569 hifi fejhallgató kábel

Végül, de nem utolsósorban meg kell említenünk a HD 559-et is, mely ha úgy tetszik, a német cég belépője az otthoni zenehallgatás világába. Fejlesztői univerzális karaktert igyekeztek kihozni belőle, kielégítően mély basszusokkal megspékelve. 46 900 forintos árával valóban a megfizethető hifi fejhallgatók közé tartozik, nagyobb testvéreihez hasonlóan, cserélhető fülpárnákkal rendelkezik. A szóban forgó újoncok mindegyikéhez 2 év garanciát biztosít a Sennheiser.

Sennheiser HD 559 hifi fejhallgató

A HD 559/HD 569 illetve HD 599 fejhallgatókat szerencsés módon elsők között kaptuk kézhez Magyarországon, így hamarosan részletes tesztet olvashatnak róluk itt, az AV-Online hasábjain.

www.sennheiser.hu

Sennheiser HD 559 és HD 569 hifi fejhallgatók

 

További cikkek:

Impresszum

Főszerkesztő:
Zsóka Krisztián
email: zsoka.krisztian@av-online.hu

Kapcsolatfelvétel:
info@av-online.hu
telefon: +36-30-2272035

Kiadó:

Future Life Kft.
Future Life Kft.

3535 Miskolc, Fényesvölgyi u. 16. 1/3.

 

Kapcsolat

Kérdése merült fel a szórakoztató elektronika rejtekében?
Írjon nekünk: info@av-online.hu

Médiaajánlat

Személyre szabott ajánlatért írjon a marketing@av-online.hu címre.