Ultra high end tápkábelt készít az IsoTek

2018. január 18., csütörtök, 05:05

IsoTek audio hifi kábel tápkábel audio kábel IsoTek kábel IsoTek tápkábel hifi tápkábel high end high end tápkábel

A tápkábelek és tápszűrők témájában jártas IsoTek tovább emelte a lécet és kínálatát új csúcskategóriás elektromos tápkábellel egészítette ki. Az EVO3 Ascension már itthon is rendelhető.

Az IsoTek célja egy új szint megvalósítása volt a tápkábelek által nyújtható minőségjavulásban, közleményük alapján ezt sikerült elérniük az EVO3 Ascension tervezésével. A technikai innovációkat tartalmazó új termék egyedi eljárással készült.

IsoTek EVO3 Ascension tápkábel

Kriogén gázzal, -196 fokon kezelt, ezüstözött, folyamatos magú réz vezetőket tartalmaz részben levegővel, részben pedig FEP (fluorinated ethylene propylene) szigetelő anyagokkal körülvéve. A benne található vezető csatornák mindegyikét mylar réteggel vonták be, amire egy további OFC (oxigénmentes réz) árnyékolás is került.

IsoTek EVO3 Ascension kábel

A kábel célja a zajszint elenyésző szintűre csökkentése, aminek köszönhetően holografikus szinten képes megjeleníteni a hangszínpadot, minden más IsoTek kábelhez képest jobb térérzettel és mikro dinamikával.

IsoTek EVO3 Ascension tápkábel

Az EVO3 Ascensiont belépőszinttől ultra high end kategóriáig bármilyen rendszerben használhatjuk (CD-játszókhoz, elő- és végerősítőkhöz, zeneszerverekhez bátran csatlakoztatható), értelemszerűen a komponensek tudásától és érzékenységétől is függ, hogy hatása mennyire mutatkozik meg. Gyárilag 2 méteres kiszerelésben készül, kb. 940 000 forintért már itthon, az Audio Centrum üzletében is megvásárolható.

www.audiocentrum.hu

www.isoteksystems.com

IsoTek EVO3 Ascension tápkábel

 

További cikkek:

Impresszum

Főszerkesztő:
Zsóka Krisztián
email: zsoka.krisztian@av-online.hu

Kapcsolatfelvétel:
info@av-online.hu
telefon: +36-30-2272035

Kiadó:

Future Life Kft.
Future Life Kft.

3535 Miskolc, Fényesvölgyi u. 16. 1/3.

 

Kapcsolat

Kérdése merült fel a szórakoztató elektronika rejtekében?
Írjon nekünk: info@av-online.hu

Médiaajánlat

Személyre szabott ajánlatért írjon a marketing@av-online.hu címre.