Újabb fejhallgató erősítő érkezik

2014. szeptember 4., csütörtök, 10:35

FiiO E11K Kilimanjaro audio hifi erősítő ALPS fejhallgató erősítő FiiO erősítő FiiO Kilimanjaro FiiO E11K mobil fejhallgató erősítő hordozható fejhallgató erősítő

Az itthon is egyre népszerűbb FiiO márka tervezőgárdája nem lazsál, megállás nélkül jelentik be újabb és újabb termékeiket. Egyik legfrissebb készülékük, a Kilimanjaro2-E11K fejhallgató erősítő hamarosan itthon is elérhető lesz.

FiiO E11K hordozható fejhallgató erősítőFiiO E11K hordozható fejhallgató erősítőFiiO E11K hordozható fejhallgató erősítőFiiO E11K hordozható fejhallgató erősítőFiiO E11K hordozható fejhallgató erősítőFiiO E11K hordozható fejhallgató erősítőFiiO E11K hordozható fejhallgató erősítőFiiO E11K hordozható fejhallgató erősítő

A FiiO E11K hordozható fejhallgató erősítő azok számára jelenthet jó megoldást, akik rendelkeznek okostelefonnal vagy tablettel és egy fejhallgatóval, amit szeretnének kellő hangerővel és dinamikával hallgatni. Az E11K ugyan nem rendelkezik belső D/A konverterrel, tehát mindössze egy 3,5 mm-es Jack bemenetet, valamint egy kimenetet találunk rajta.

FiiO E11K hordozható fejhallgató erősítő

Cserébe nagyon baráti áron kínálkozik: 20000 forintért már hozzájuthatunk, ami a fém készüléket és az ALPS gyártmányú potmétert elnézve jónak mondható. A 91,2 x 56 x 13 mm-es dobozka fekete színben készül, a korábbi tesztünkben szerepelt X-szériás lejátszókhoz hasonlóan neki is szálcsiszolt mintázatú a készülékháza.

FiiO E11K hordozható fejhallgató erősítő

A mindössze 92 grammos erősítő mellé 16?150 ohmos fejhallgatókat javasol a cég. A kimeneti feszültség 32 ohmon 270 mW, a teljes harmonikus torzítás pedig 1 kHz-en mérve 0,004 %. A termék beépített akkumulátora 16 órányi üzemidőt biztosít, teljes feltöltése 4 órát vesz igénybe.

FiiO E11K hordozható fejhallgató erősítő

A FiiO E11K fejhallgató erősítő már kipróbálható és megvásárolható* az itthoni márkaboltokban is, gyakorlati tudására hamarosan visszatérünk egy bővebb teszt keretein belül.

www.fiio.hu

FiiO E11K hordozható fejhallgató erősítő

 

További cikkek:

Impresszum

Főszerkesztő:
Zsóka Krisztián
email: zsoka.krisztian@av-online.hu

Kapcsolatfelvétel:
info@av-online.hu
telefon: +36-30-2272035

Kiadó:

Future Life Kft.
Future Life Kft.

3535 Miskolc, Fényesvölgyi u. 16. 1/3.

 

Kapcsolat

Kérdése merült fel a szórakoztató elektronika rejtekében?
Írjon nekünk: info@av-online.hu

Médiaajánlat

Személyre szabott ajánlatért írjon a info@av-online.hu címre.