Tarol az SVS

2016. október 27., csütörtök, 13:25

SVS SVSound audio házimozi hangfal mélyláda szubláda subwoofer aktív mélyláda házimozi mélyláda SVS mélyláda SVS subwoofer

Két új aktív mélysugárzó jelent meg az SVS kínálatában SB16-Ultra és PB16-Ultra néven. A számos értelemben óriási újoncok bődületes teljesítményt és modern extrákat kínálnak.

SVS SB16 Ultra és PB16 Ultra aktív mélyládákSVS SB16 Ultra aktív mélyládaSVS SB16 Ultra aktív mélyládaSVS SB16 Ultra aktív mélyládaSVS SB16 Ultra aktív mélyládaSVS PB16 Ultra aktív mélyládaSVS 16 Ultra kijelzőSVS 16 Ultra mélysugárzóSVS 16 Ultra mélysugárzóSVS 16 Ultra erősítőSVS 16 Ultra AppSVS 16 Ultra App

A maximalista házimozi rendszert építők érthetik csak igazán, hogy mekkora hatalommal jár, amikor nem 10 vagy 12, hanem 16 colos hangszóróval felvértezett mélyládá(ka)t rejtenek el filmnézésre optimalizált birodalmukban. Az SVS aktuális jövevényei éppen ekkora, azaz 40 cm átmérőjű membránnal rendelkeznek. Mindez papírról olvasva nem tűnik soknak, a valóságban azonban egészen monumentálisnak hatnak az 55 illetve 79 kilós hangládák.

SVS SB16 Ultra aktív mélyláda

Előbbi zárt, utóbbi basszreflex rendszerű, ennél fogva különböző karaktert produkálnak, mindenki szubjektív megítélése és személyes preferenciái függvényében csemegézhet közülük. Mindkét termék esetében adott a kettős rétegű, belső merevítő elemekkel erősített MDF ház és a kezelőszervekkel kiegészített, előlapi kijelző. A mellékelt fotókon szemügyre vehető a monstrumokhoz alkalmazott, rendkívül masszív alumínium öntvény kosár, de a 20 cm átmérőjű, extra alacsony torzítású tekercstest kialakítása sem elhanyagolandó.

SVS 16 Ultra mélysugárzó

Az SB16-Ultra ill. PB16-Ultra hiánytalanul reprezentálják egyfelől az SVS szakértelmének javát, másfelől a mai igényeket és technikai lehetőségeket. Utóbbi alatt nem csak a bivalyerős mágnessel mozgatott, 78 mm (a PB16 esetében 95 mm) kimozdulású üvegszálas membránra vagy a speciális tervezésű lengőtekercsre, hanem az Apple és Android mobileszközökre letölthető DSP applikációra gondolunk. A felhasználóbarát szoftver használatával finomhangolást végezhetünk a mélyládák karakterén, valamint valós idejű visszajelzést kaphatunk az elektronikától.

SVS 16 Ultra App

A klasszikus megoldásokhoz szokott felhasználók az alaptartozék infravörös távvezérlővel is irányíthatják a mélyládákat, melyek erősítőjük tekintetében azonosak. 1500 W folyamatos RMS teljesítmény mellett akár 5 000 wattig felugró dinamikai csúcsértéket is képesek produkálni, köszönhetően a meghajtásért felelős, hatékony D osztályú elektronikának.

SVS 16 Ultra erősítő

Mindkét mélyláda már előrendelhető, az érdeklődők ez év decemberének első felétől itthon, a Home Movie bemutatótermében (vásárlás esetén várható érkezéssel és árakkal kapcsolatban ugyancsak náluk lehet informálódni) személyesen is megtapasztalhatják, hogy mire képes a zárt rendszerű SB16-Ultra.

www.svsound.hu

SVS PB16 Ultra aktív mélyláda

 

További cikkek:

Impresszum

Főszerkesztő:
Zsóka Krisztián
email: zsoka.krisztian@av-online.hu

Kapcsolatfelvétel:
info@av-online.hu
telefon: +36-30-2272035

Kiadó:

Future Life Kft.
Future Life Kft.

3535 Miskolc, Fényesvölgyi u. 16. 1/3.

 

Kapcsolat

Kérdése merült fel a szórakoztató elektronika rejtekében?
Írjon nekünk: info@av-online.hu

Médiaajánlat

Személyre szabott ajánlatért írjon a info@av-online.hu címre.