Sennheiser újdonságok a CES-en

2018. január 19., péntek, 05:10

Sennheiser audio hifi fejhallgató fülhallgató hifi fejhallgató Sennheiser fejhallgató Bluetooth fülhallgató Sennheiser fülhallgató high end high end fejhallgató Sennheiser hifi fejhallgató Sennheiser Bluetooth fülhallgató Sennheiser high end

Fül- és fejhallgató fronton is mutatott újdonságot a Sennheiser, nevezetesen üdvözölhetjük CX 6.00 BT fülhallgatójukat és a cég első referencia osztályú zárt fejhallgatója, a HD 820 is bemutatkozott.

Említést érdemelnek a vezeték nélküli Sennheiser CX 6.00 BT fülhallgató paraméterei (aptX Low Latency-képes Bluetooth 4.2 profillal, ami filmnézés és videojátékok közben ajakszinkron hiba nélküli élményt nyújt), de valószínűleg legtöbben jóval kíváncsibbak az új zárt fejhallgatóra.

Sennheiser CX 6.00 BT Bluetooth fülhallgató

Voltaképpen a HD 800 S alapjait használták fel, hozzáadva néhány fedő/takaró elemet, így létrehozva a cég első igazán high end kategóriájú, zárt fejhallgatóját. A HD 820 elméletileg éppen azt a nagyfelbontású, transzparens és levegős hangélményt adja vissza, mint nyitott társai, miközben a hallgatót elszigeteli a környezeti zajoktól. Ugyanakkor másokat sem zavarunk meg zenehallgatásunkkal, ami köztudottan gondot szokott jelenteni a nyitott fülesek esetében.

Sennheiser HD 820 high end fejhallgató

A Németországban tervezett és gyártott fejhallgató érdekessége, hogy hangszórójának külső oldalát egyedi üveg lemezekkel fedték, így némileg láthatóvá téve a hangkeltésért felelős, precíz technikát. A HD 820 mellé nem csak a megszokott 4-tűs XLR és 6,3 mm-es Jack, hanem 4,4 mm-es Pentaconn csatlakozóval szerelt, OFC vezetős kábelt is mellékelik, amelynek köszönhetően kompatibilis a (szintén nemrég debütált) HDV 820 fejhallgató erősítővel.

Sennheiser HD 820 high end fejhallgató és HDV 820 fejhallgató erősítő

A Sennheiser HD 820 várhatóan 2018 nyarától Magyarországon is megvásárolható lesz kb. 740 000 forintért, az első beérkező példányok valamelyikére reményeink szerint mi is lecsaphatunk majd, hogy részletes cikkben bemutassuk tudását itt, az AV-Online hasábjain.

hu-hu.sennheiser.com

Sennheiser HD 820 high end fejhallgató

 

További cikkek:

Impresszum

Főszerkesztő:
Zsóka Krisztián
email: zsoka.krisztian@av-online.hu

Kapcsolatfelvétel:
info@av-online.hu
telefon: +36-30-2272035

Kiadó:

Future Life Kft.
Future Life Kft.

3535 Miskolc, Fényesvölgyi u. 16. 1/3.

 

Kapcsolat

Kérdése merült fel a szórakoztató elektronika rejtekében?
Írjon nekünk: info@av-online.hu

Médiaajánlat

Személyre szabott ajánlatért írjon a marketing@av-online.hu címre.