Sennheiser DJ újdonságok

Újdonságok a Sennheiser lemezlovas-részlegéről

2014. január 10., péntek, 12:45

Sennheiser fejhallgató DJ fejhallgató Sennheiser fejhallgató Sennheiser DJ fejhallgató

A Sennheiser HD 25 hosszú uralkodása után most 3 új fejhallgató landolt a német cég DJ szegmensébe. Sok kutatómunkára és számos világhírű DJ közreműködésére volt szükség a HD8 DJ, HD7 DJ és HD6 MIX modellek megalkotásához, melyek hamarosan itthon is kaphatóak lesznek.

Sennheiser HD7 DJ és HD8 DJ fejhallgatókSennheiser DJ fejhallgatók 2014Sennheiser DJ fejhallgatók 2014Sennheiser HD6 MIX DJ fejhallgatóSennheiser HD8 DJ fejhallgatóSennheiser DJ fejhallgatók 2014Sennheiser HD8 DJ fejhallgatóSennheiser HD7 DJ fejhallgatóSennheiser HD6 MIX DJ fejhallgatóSennheiser DJ fejhallgatók 2014

A Sennheiser HD8 DJ, HD7 DJ és HD6 MIX fejhallgatókat kifejezetten DJ-k igényeire  élezték ki. A sokat emlegetett, régóta futó HD 25 típussal ellentétben az újoncok nem fülre, hanem fül köré fekvő kialakítást kaptak, ebből és a speciális szivacsbetétekből komoly zajszigetelésre következtethetünk, ami a nyáresti, adrenalinnal fűtött partik alkalmával egyáltalán nem hátrány. A gyártó leírása szerint méretileg mindhárom füles tökéletesen személyre szabható, a legtöbb ponton magunk állíthatjuk be, hogy pontosan a fejünkhöz igazodjanak. Nem csak a 210°-ban forduló kagylókat, hanem pl. a kábelt is alapos odafigyeléssel rakták össze - utóbbi az elnyűhetetlenség érdekében kevlár bevonattal büszkélkedik. A (természetesen cserélhető, mindkét oldalon beköthető) zsinór belsejében oxigénmentes rézmag rejtőzik, a fejhallgatóba csatlakozó rész pedig bajonettzáras.

Sennheiser DJ fejhallgatók 2014

Az új DJ fülesek összes alkatrésze gond nélkül cserélhető, a cég pedig már most kijelentette, hogy még a termékek kifutása után is 5 évig biztosítani fognak minden esetleges szervizkomponenst. A felhasználóra szabott kivitel mellett szól az is, hogy többfajta fülpárna (velúr vagy műbőr kárpit) közül választhatunk. A HD8 DJ és HD7 DJ típusok impedanciája 95 Ohm, ezzel is igazolják DJ elektronikákhoz optimalizált mivoltukat. A "legkisebb" HD6 MIX 150 ohmos, őt a gyártó stúdiókeverés, ill. monitoring munkálatokhoz javasolja.

A Sennheiser vadonatúj DJ fülesei rövid időn belül magyarországi forgalomban is kaphatóak lesznek, pontos fogyasztói árukról egyelőre nincs információ.

www.sennheiser.hu

Sennheiser DJ fejhallgatók 2014

 

További cikkek:

Impresszum

Főszerkesztő:
Zsóka Krisztián
email: zsoka.krisztian@av-online.hu

Kapcsolatfelvétel:
info@av-online.hu
telefon: +36-30-2272035

Kiadó:

Future Life Kft.
Future Life Kft.

3535 Miskolc, Fényesvölgyi u. 16. 1/3.

 

Kapcsolat

Kérdése merült fel a szórakoztató elektronika rejtekében?
Írjon nekünk: info@av-online.hu

Médiaajánlat

Személyre szabott ajánlatért írjon a info@av-online.hu címre.