MrSpeakers AEON, az újonc

2017. december 4., hétfő, 13:45

MrSpeakers audio hifi fejhallgató high end hifi fejhallgató MrSpeakers fejhallgató

Új fejhallgató került a MrSpeakers kínálatába, mely az eddigi modellekhez képest kedvezőbb áron nyújt V-Planar síkmágneses technológiát.

MrSpeakers AEON Flow fejhallgatókMrSpeakers AEON Flow fejhallgatókMrSpeakers AEON Flow fejhallgatóMrSpeakers AEON fejhallgatóMrSpeakers AEON fejhallgatóMrSpeakers AEON fejhallgató tok

A korábban általunk is tesztelt ETHER és ETHER C fülesek után üdvözölhetjük az ugyancsak síkmágneses hangszóróval felvértezett, 300 000 forintos áron (tehát az ETHER sorozathoz képest kb. 200 000 Ft-tal olcsóbban) debütáló AEON Flow modelleket.

MrSpeakers AEON fejhallgató

A gyártó közleménye szerint az ETHER modellekben lévő valamennyi technológia megtalálható az AEON-ban is, viszont költséghatékonyabb kialakításban. A Kaliforniában tervezett és gyártott füles hangszórója V-Planar (V-alakban hajtogatott sík panel) és Trueflow technológiáknak köszönhetően nyújt nem hétköznapi hangélményt. A valódi bőr fejpánt fölötti áthidalás NiTinol anyagból készült, amely rendkívül hajlékony és hosszú távon is képes megőrizni alakját. A mellékelt tartozékok közt szerepel a kagylós kialakítású, kemény falú védőtok és egy új DUMMER vezeték is, utóbbit a megrendelő kérheti 6,3/3,5 mm-es Jack vagy szimmetrikus XLR csatlakozófejjel.

MrSpeakers AEON fejhallgató

A MrSpeakers AEON Flow fejhallgató a fentebb említett áron szénszálas lemezzel zárt, vagy félig nyitott kialakításban vásárolható meg, az elsőként Magyarországra érkezett darabok már kipróbálhatók az Audio Centrum bemutatótermében.

www.audiocentrum.hu

www.mrspeakers.com

MrSpeakers AEON Flow fejhallgatók

 

További cikkek:

Impresszum

Főszerkesztő:
Zsóka Krisztián
email: zsoka.krisztian@av-online.hu

Kapcsolatfelvétel:
info@av-online.hu
telefon: +36-30-2272035

Kiadó:

Future Life Kft.
Future Life Kft.

3535 Miskolc, Fényesvölgyi u. 16. 1/3.

 

Kapcsolat

Kérdése merült fel a szórakoztató elektronika rejtekében?
Írjon nekünk: info@av-online.hu

Médiaajánlat

Személyre szabott ajánlatért írjon a info@av-online.hu címre.