Megújult a Home Movie üzlete

2024. szeptember 19., csütörtök, 22:45

HomeMovie Linn hifi hangfal erősítő high end Home Movie hifi erősítő hifi rendszer high end hifi high end erősítő high end hangfal

Mióta beköltözött új bemutatótermébe a Home Movie, drámai mértékben szélesítette kínálatát. Aktuálissá vált egy újabb helyiség, ahol a látogatók ideális körülmények között, zsúfoltságérzet nélkül ki tudnak próbálni magasabb kategóriás hangrendszereket is. Ellátogattunk a szemgyönyörködtetőre sikerült demó szobába, mely szeptember 20-án, pénteken a nagyközönségnek is megnyílik egy exkluzív nyílt nap keretein belül.

Home Movie Linn hangrendszerHome Movie bemutatóteremHome Movie bemutatóteremHome Movie Linn 360 high end hangfalHome Movie Linn 360 high end hangfalHome Movie Linn 360 high end hangfal hangszórókHome Movie Linn 360 high end hangfal hangszórókHome Movie Linn 360 high end hangfal hangszórókHome Movie Linn 360 high end hangfal hangszórókHome Movie Linn Klimax Solo 800Home Movie Linn Klimax Solo 800 high end erősítőHome Movie Linn Klimax Solo 800 high end erősítőHome Movie bemutatóteremHome Movie Juhász CsabaHome Movie bemutatóteremHome Movie bemutatóterem

Gitár a sarokban, elegáns facsíkos akusztikus panelek, merész formájú világítótestek, bronzfényben játszó tapéta - aki betoppan, elsőre azt gondolhatja, hogy egy álomba csöppent. Voltaképpen az, Juhász Csaba és kollégái heteken át dolgoztak rajta, hogy legújabb eladóterük, az exkluzív termékkategóriának címzett demótér megvalósuljon.

Home Movie bemutatóterem

A vastag függönyök, szőnyegpadló, puha tapintású ülőgarnitúra és Izlandi zuzmó berakásos falipanelek nemcsak a szemnek, hanem a fülnek is kedvező részletek, tudatosan esett rájuk a választás jótékony akusztikai hatásuk miatt.

Home Movie Juhász Csaba

A dinamikusan fejlődő Home Movie csapat, ahogy nevük sugallja, eredetileg házimozi szobák tervezésével és kivitelezésére specializálódott. Utóbbit mai napig magas szakmai színvonalon, töretlen lendülettel űzik, de a változó felhasználói szokások miatt egyre erősebben fókuszálnak a sztereó kategóriára is. Utóbbit igazolja, hogy az utóbbi években kibővítették kínálatukat a Linn high end termékeivel.

Home Movie Linn 360 high end hangfal

Az említett gyártó már önmagában megérdemelne egy dedikált bemutatótermet. Nem véletlen, hogy érkezésünkkor a frissen átadott szoba éppen a Linn csúcskategóriás hangsugárzóit helyezte rivaldafénybe. Michael O'Rourke, a gyártó specialistája jött el személyesen Magyarországra, hogy részt vegyen a szett finomhangolásában.

Home Movie Linn 360 high end hangfal hangszórók

A mellékelt képeken látható Linn 360 a legjobb minőségű hangfalpár, melyet a skót cég eddig létrehozott. A mögötte álló készüléklánc Linn Selekt Edition DSM hálózati lejátszót tartalmazott és a gyártó ideiglenesen egy pár Linn Klimax Solo 800 monó végerősítőt is biztosított a nyílt napig. A masszív fekete monstrumok kifejezetten a hangfalak középső és magas frekvenciás hangszóróit hajtották (a Linn 360 mélysugárzói saját, beépített erősítéssel rendelkeznek).

Home Movie Linn Klimax Solo 800

Analóg műsorokhoz egy Linn LP12 vinyl lemezjátszó is rendelkezésre állt. Szavakkal lehetetlen pontosan leírni a magával ragadó, stabil színpadképpel megjelenő, kristálytiszta hangélményt, amelyet kaptunk e prémium hifi szettől. Egy következő cikkben, külön beszámoló formájában azért megpróbáljuk saját szubjektív benyomásainkat megosztani, részletesebben kitérve az említett eszközök műszaki tudására, érdekességeire.

Home Movie bemutatóterem

Az új demó szoba koronaékszerét a Linn termékei képezték, de természetesen ugyanitt más sztereó összeállítás is kipróbálható lesz a jövőben. A viszonylag nagy alapterületet indokolja, hogy sok felhasználó, akik high end hangrendszert visznek haza, általában legalább 30 négyzetméteres alapterületű szobában szeretne zenét hallgatni vagy filmet nézni. Apropó, a vadonatúj helyiség még nem teljesen kész, mert a jövőben egy mennyezetről elektronikusan legördíthető, hangáteresztő házimozi vetítővászonnal és projektorral fog bővülni. Szemfülesek számára bizonyára feltűnt a mellékelt fotókról, hogy a hátsó és oldalsó falra már felkerültek M&K Sound házimozi háttérsugárzók. Nem mellékesen a korábban ismert "fő" eladótér is szellősebbé, rendezettebbé alakult a boltbővítés következtében.

Home Movie bemutatóterem

A Home Movie szeretettel vár mindenkit e hét pénteken egy közös ünneplésre. Ajánlott ellátogatni mindenkinek, aki kíváncsi rá, hogy milyen hangzásra képes egy több, mint 50 millió forint összértékű hangrendszer!

Home Movie bemutatóterem

 

További cikkek:

Impresszum

Főszerkesztő:
Zsóka Krisztián
email: zsoka.krisztian@av-online.hu

Kapcsolatfelvétel:
info@av-online.hu
telefon: +36-30-2272035

Kiadó:

Future Life Kft.
Future Life Kft.

3535 Miskolc, Fényesvölgyi u. 16. 1/3.

 

Kapcsolat

Kérdése merült fel a szórakoztató elektronika rejtekében?
Írjon nekünk: info@av-online.hu

Médiaajánlat

Személyre szabott ajánlatért írjon a info@av-online.hu címre.