M2Tech az Audio Centrumban

2014. november 10., hétfő, 09:25

M2Tech audio hifi DAC erősítő DSD DSD DAC fejhallgató erősítő DA konverter M2Tech hifi órajel generátor

Újabb márka forgalmazását kezdte meg a budapesti Audio Centrum hifi és házimozi szaküzlet. Ezúttal az M2Tech készülékeivel bővítették a választékot, még tovább színesítve DAC, és fejhallgató erősítő kínálatukat.

M2Tech Marley fejhallgató erősítőM2Tech Marley fejhallgató erősítőM2Tech Marley fejhallgató erősítőM2Tech Marley fejhallgató erősítőM2Tech Marley fejhallgató erősítőM2Tech Young DSD DACM2Tech Young DSD DACM2Tech Young DSD DACM2Tech Young DSD DACM2Tech Van der GraafM2Tech Van der GraafM2Tech hifi rendszer

Az M2Tech főleg azok számára nyújt megoldást, akik jobb hangot szeretnének elérni számítógépen tárolt zenéik hallgatása közben. A cég kínálatában USB DAC, fejhallgató erősítő és órajel generátor is található.

M2Tech Marley fejhallgató erősítő

Termékeik nagy része abszolút megfelel a mai elvárásoknak, pl. a Young DSD néven futó DA konverter az 5,6 MHz-es DSD-t is támogatja, miközben tervezői nem féltek felvértezni digitális koaxiális, AES/EBU és optikai bemenetekkel.

M2Tech Young DSD DAC

A letisztult megjelenésű, távvezérlővel és  kapcsolható jelszinttel rendelkező termék már az Audio Centrum bemutatótermében is elérhető, szintúgy a Marley néven futó, A osztályú fejhallgató erősítő. Külön tápegységet is kínál a cég, Van der Graaf néven, mely a 9 V-os Evo termékek mellett a 15 V-os készülékeket (pl. Young DSD, Joplin ADC, Marley) is ellátja tiszta árammal.

M2Tech Van der Graaf

Az M2Tech Marley, Young DSD és Van der Graaf készülékek már jelenleg is kipróbálhatóak, megvásárolhatóak az Audio Centrumban, ahova hamarosan a gyártó többi terméke is meg fog érkezni.

www.audiocentrum.hu

www.m2tech.biz

M2Tech hifi rendszer

 

További cikkek:

Impresszum

Főszerkesztő:
Zsóka Krisztián
email: zsoka.krisztian@av-online.hu

Kapcsolatfelvétel:
info@av-online.hu
telefon: +36-30-2272035

Kiadó:

Future Life Kft.
Future Life Kft.

3535 Miskolc, Fényesvölgyi u. 16. 1/3.

 

Kapcsolat

Kérdése merült fel a szórakoztató elektronika rejtekében?
Írjon nekünk: info@av-online.hu

Médiaajánlat

Személyre szabott ajánlatért írjon a info@av-online.hu címre.