Davis Acoustics hangfalak Magyarországon

2014. május 9., péntek, 15:45

Davis Acoustics audio hifi házimozi hangfal hifi hangfal hangfalszett házimozi hangfalszett Davis hangfal

Hazánk hangfalválasztéka újabb márkával bővült: ezúttal a francia Davis Acoustics hangsugárzók színesítik a kínálatot, melyek között kezdő hifisták és audiofilek számára is akad látni/hallgatni való.

Davis Acoustics Dufy 3D állványos hangfalDavis Acoustics Dufy 3D állványos hangfalDavis Acoustics Maya hifi hangfalDavis Acoustics Maya hifi hangfalDavis Acoustics Vinci 3D hifi hangfalDavis Acoustics Vinci 3D hifi hangfalDavis Acoustics Vinci 3D hifi hangfalDavis Acoustics Pack Sophia 5.1 házimozi hangfalszett

Az 1986-ban alapított Davis Acoustics kínálatában kizárólag hangfalak találhatóak, azok közül is többnyire a hagyományos, szögletes formájú dobozzal épült típusok, persze találunk kivételeket. Ilyen pl. az extravagáns dizájnra szomjazó felhasználókat megcélzó Pack Sophia 5.1-es rendszer, továbbá falba és mennyezetbe süllyeszthető megoldásokat is kapunk a Gamme Integration sorozattal.

Davis Acoustics Pack Sophia 5.1 házimozi hangfalszett

Visszatérve a klasszikus hangfalaikra, a Davis Acoustics főleg a kevlár membránokat részesíti előnyben. Legtöbb hagyományos konstrukcióra épülő hangdobozukon már messziről is felismerhető a jellegzetes sárga középsugárzó, mely kellően könnyű és merev ahhoz, hogy tiszta és részletgazdag hangokat keltsen. A szögletes formákat elegáns színválaszték dobja fel, bizonyos modelleken gyönyörű faerezetes furnért, míg az egyszerűbbeken is az igényesebb fajtájú, bútorszerű fólia burkolatot láthatjuk. Emellett nincs hiány a fényesre lakkozott fekete (pl. Gamme Lifestyle HD) és fehér (Gamme Easy Maya) burkolatokban sem. Külön érdekesség a márka egyik legnagyobb hangfala a Karla, melynek molett (160 kg-os) testében a középsugárzó és a magassugárzó egyaránt kevlárból, a szem elől rejtett mélyhangszórók pedig karbonszálból készültek.

Davis Acoustics Maya hifi hangfal

A Davis Acoustics bő választékával bárki megismerkedhet az itthoni forgalmazó bemutatótermében, reméljük, hamarosan mi is viszont látunk közülük néhány darabot egy-egy kimerítő teszt erejéig!

www.audioreference.hu

Davis Acoustics Vinci 3D hifi hangfal

 

 

További cikkek:

Impresszum

Főszerkesztő:
Zsóka Krisztián
email: zsoka.krisztian@av-online.hu

Kapcsolatfelvétel:
info@av-online.hu
telefon: +36-30-2272035

Kiadó:

Future Life Kft.
Future Life Kft.

3535 Miskolc, Fényesvölgyi u. 16. 1/3.

 

Kapcsolat

Kérdése merült fel a szórakoztató elektronika rejtekében?
Írjon nekünk: info@av-online.hu

Médiaajánlat

Személyre szabott ajánlatért írjon a info@av-online.hu címre.