DA konverter Apple készülékekhez

2017. október 2., hétfő, 14:15

FiiO audio hifi DAC DA konverter fejhallgató erősítő Lightning DAC iPhone DAC iPad DAC FiiO DAC FiiO fejhallgató erősítő

Az iPhone 7 óta száműzött Jack csatlakozó kapóra jön olyan cégeknek, mint a FiiO. Ezért elkészített egy Lightning csatlakozós DA konvertert, amit rengeteg utcai fül- és fejhallgató meghálálhat.

Jobban belegondolva nem csak a legmodernebb Apple mobileszközök kamatoztathatják a FiiO i1 tudását, hanem lényegében minden iPhone, iPad és iPod, amelyen Lightning csatlakozó található.

FiiO i1 Lightning DAC és fejhallgató erősítő

A parányi, mindössze 12 gramm tömegű eszközt elsősorban 16-50 Ohm közti névleges impedanciájú fülesek hajtásához ajánlják. Használata rendkívül egyszerű, csak rá kell dugni a mobileszközre és az iOS automatikusan felismeri, mint külső dokkolót.

FiiO i1 Lightning DAC és fejhallgató erősítő

A 30 mW teljesítményű fejhallgató erősítővel ellátott i1 48 kHz-es mintavételezéssel is képes dolgozni, mivel az Apple jelenleg ezt a korlátot alkalmazza mobileszközeiben. Ha azonban a jövőben piacra kerülő Apple termékek digitális jelkimenete nagyobb rátára vált, előnyt fog jelenteni, hogy az i1 maximuma 192 kHz.

FiiO i1 Lightning DAC és fejhallgató erősítő

Az i1 háromgombos mikrofonos modullal rendelkezik, így olyan füleseket is felruházhatunk headset funkcióval, amelyekből ez az opció kimaradt. A FiiO i1 19 990 Ft-ért már jelenleg is rendelhető.

www.fiio.hu

FiiO i1 Lightning DAC és fejhallgató erősítő

 

További cikkek:

Impresszum

Főszerkesztő:
Zsóka Krisztián
email: zsoka.krisztian@av-online.hu

Kapcsolatfelvétel:
info@av-online.hu
telefon: +36-30-2272035

Kiadó:

Future Life Kft.
Future Life Kft.

3535 Miskolc, Fényesvölgyi u. 16. 1/3.

 

Kapcsolat

Kérdése merült fel a szórakoztató elektronika rejtekében?
Írjon nekünk: info@av-online.hu

Médiaajánlat

Személyre szabott ajánlatért írjon a marketing@av-online.hu címre.