Colorfly miniatűr hifi lejátszók

A zsebre vágható audiofil elektronikák korát éljük

2013. augusztus 8., csütörtök, 11:55

Colorfly Pocket HiFi Pocket HiFi C4 audio hifi lejátszó DAC DA konverter

Zsebhifi néven hirdeti egyik legszebb termékét a Colorfly. Ebből már sejthetjük, hogy a szóban forgó kütyü hordozható, és remek hangzást produkál. Hab a tortán, hogy a Pocket HiFi C4 Pro mobil lejátszó már itthon is kapható.

Colorfly Pocket HiFi C4 ProColorfly Pocket HiFi C4 ProColorfly Pocket HiFi C4 ProColorfly Pocket HiFi C4 ProColorfly Pocket HiFi C4 ProColorfly Pocket HiFi C4 ProColorfly Pocket HiFi C4 Pro

A Colorfly Pocket HiFi C4 Pro állítólag az első olyan mobil lejátszó volt a piacon, amely támogatta a 24 bit/192 kHz mintavételezésű zenefájlok lejátszását (erről egy Cirrus Logic DAC gondoskodik), és kiszolgált 300 Ohm impedanciájú fejhallgatókat is. Emellett azt is hangsúlyozzák, hogy a mobiltelefon nagyságú eszköz jitter (digitális jelkésés) értéke 5 pikoszekundumon belül marad.

Colorfly Pocket HiFi C4 Pro

A három éve gyártásban lévő termék nem csak belső tulajdonságaival vívja ki a vájtfülűek elismerését: kívül is akad rajta látnivaló. A készülékház hátoldala valódi diófából készült, a díszes Colorfly-motívumot pedig minden egyes modellen kézileg munkálják meg.

Colorfly Pocket HiFi C4 Pro

Az előlap jókora gombjai mellett régies érzést kelt a sínes mechanikájú, porvédős hangerőszabályzó, mely az ALPS gyártmánya.

Ha épp nem az utcákat járva, hanem otthon szeretnénk kihasználni a Pocket HiFi C4 Pro tulajdonságait, segítségünkre lesznek a padlólemezébe integrált, 3U Gilt digitális SPDIF ki- és bemenetek. A készülék egyidejűleg képes hajtani 3,5 és 6,3 mm-es Jack csatlakozós fejhallgatókat. Az összkép egy nagyon gondosan megépített eszközt tár elénk, melyről könnyen hihető, hogy a nála többször drágább hagyományos hifi készülékek hangzásvilágát kínálja. Hogy valóban így van-e, azt hamarosan mi is kiderítjük, és tapasztalatainkat elolvashatják tesztrovatunkban.

www.audiocentrum.hu

www.colorfly.eu

Colorfly Pocket HiFi C4 Pro

 

További cikkek:

Impresszum

Főszerkesztő:
Zsóka Krisztián
email: zsoka.krisztian@av-online.hu

Kapcsolatfelvétel:
info@av-online.hu
telefon: +36-30-2272035

Kiadó:

Future Life Kft.
Future Life Kft.

3535 Miskolc, Fényesvölgyi u. 16. 1/3.

 

Kapcsolat

Kérdése merült fel a szórakoztató elektronika rejtekében?
Írjon nekünk: info@av-online.hu

Médiaajánlat

Személyre szabott ajánlatért írjon a info@av-online.hu címre.