Bowers & Wilkins fejhallgató és fülhallgató újdonságok

2019. október 8., kedd, 08:20

Bowers Wilkins BW audio hifi fejhallgató fülhallgató zajszűrés zajzár Bluetooth hifi fejhallgató Bowers fejhallgató Bowers fülhallgató BW fejhallgató BW fülhallgató Bluetooth fejhallgató zajzáras fejhallgató aktív zajzáras fejhallgató Bow

Két friss, intelligens és mutatós fejhallgatót és egy sportolásra is alkalmas fülhallgatót mutatott be a Bowers & Wilkins. A PX7, PX5 és PI3 néven debütáló újoncok hamarosan Magyarországra is megérkeznek.

Bowers Wilkins PX5 aktív zajzáras Bluetooth fejhallgatóBowers Wilkins PX5 aktív zajzáras Bluetooth fejhallgatóBowers Wilkins PX5 aktív zajzáras Bluetooth fejhallgatóBowers Wilkins PX5 aktív zajzáras Bluetooth fejhallgatóBowers Wilkins PX5 aktív zajzáras Bluetooth fejhallgatóBowers Wilkins PX5 aktív zajzáras Bluetooth fejhallgatóBowers Wilkins PX5 aktív zajzáras Bluetooth fejhallgatóBowers Wilkins PX5 aktív zajzáras Bluetooth fejhallgatóBowers Wilkins PX5 aktív zajzáras Bluetooth fejhallgatóBowers Wilkins PX7 aktív zajzáras Bluetooth fejhallgatóBowers Wilkins PX7 aktív zajzáras Bluetooth fejhallgatóBowers Wilkins PX7 aktív zajzáras Bluetooth fejhallgatóBowers Wilkins PX7 aktív zajzáras Bluetooth fejhallgatóBowers Wilkins PX7 aktív zajzáras Bluetooth fejhallgatóBowers Wilkins PX7 aktív zajzáras Bluetooth fejhallgatóBowers Wilkins PX7 aktív zajzáras Bluetooth fejhallgatóBowers Wilkins PX7 aktív zajzáras Bluetooth fejhallgatóBowers Wilkins PX7 aktív zajzáras Bluetooth fejhallgatóBowers Wilkins PI3 Bluetooth fülhallgatóBowers Wilkins PI3 Bluetooth fülhallgatóBowers Wilkins PI3 Bluetooth fülhallgatóBowers Wilkins PI3 Bluetooth fülhallgatóBowers Wilkins PI3 Bluetooth fülhallgatóBowers Wilkins PI3 Bluetooth fülhallgató kábelBowers Wilkins PI3 Bluetooth fülhallgató kábelBowers Wilkins PI3 Bluetooth fülhallgatóBowers Wilkins PI3 Bluetooth fülhallgató

A Bowers & Wilkins kezdettől fogva a prémium kategóriás fül/fejhallgatókra összpontosít. Az általunk is tesztelt PX fejhallgatóval szerzett tapasztalataikat és a visszajelzéseket hasznosítva nem álltak meg a fejlődésben, sőt, az eredeti elképzelés több új ötlettel egészült ki.

Bowers Wilkins PX5 aktív zajzáras Bluetooth fejhallgató

A házon belül tervezett fejhallgatókban először található meg a Qualcomm ún. aptX Adaptív BT 5.0 chipje. A gyártó szerint a korábbi technológiákhoz viszonyítva ez lényegesen jobb hangzást nyújt különösen akkor, ha a felhasználó bekapcsolt zajszűrés mellett hallgat zenét. A fülesekben lévő DSP mintavételezése négyszer magasabb a konkurens megoldásokéhoz képest, így a külvilág zaját nagyobb pontossággal képes vizsgálni és korrigálni. Választható automatikus zajszűrés funkció is, amely a külvilág körülményeihez mérten szabályozza a kioltás mértékét.

Bowers Wilkins PX5 aktív zajzáras Bluetooth fejhallgató

A fülre fekvő kialakítású PX5 35 mm-es hangszórókat tartalmaz, amely a Bowers & Wilkins fejlesztőcsapatának munkája. Érdekesség, hogy a szárbetétek nem műanyagból vagy alumíniumból, hanem szénszálas kompozit anyagból készültek, amit a versenyautók világa ihletett (de az űriparban, kerékpáralkatrészekben, tenisz és golfütőkben is alkalmazzák). Az érintésérzékeny felületen keresztül vezérelhető fejhallgató beépített akkumulátora 25 órányi üzemidőt biztosít. A vezeték nélküli szabadságot és prémium élményt kombinálni vágyó felhasználók space grey, vagy elegáns sötétkék színben vihetik majd haza.

Bowers Wilkins PX7 aktív zajzáras Bluetooth fejhallgató

A PX7 nagyobb méretű, ezáltal párnái a fül köré fekszenek. Hangszórói is nagyobbak, 43 mm-esek, így vélhetőleg jobban is szól, mint a PX5. Emellett akkumulátora is tovább (30 óráig) bírja egy feltöltéssel. Ez a modell space grey, vagy ezüst színben lesz rendelhető. A fejhallgatókon lévő külső szövetet nano réteg fedi, amely növeli a vízzel, porral és egyéb szennyeződésekkel szembeni ellenállóképességet.

Bowers Wilkins PI3 Bluetooth fülhallgató

A PI3 is különlegesség a maga kategóriájához mérten. Egyfelől ez a gyártó első hibrid rendszerű fülhallgatója, amely egy BA (lengőnyelves vagy pontosabb fordításban kiegyensúlyozott armatúrás) és egy dinamikus hangszórót tartalmaz. Amiben viszont eltér a hasonló rendszerű megoldásoktól, hogy a minden egyes hangszórót saját erősítővel hajt meg, így az elektronikát és a hangszórókat pontosabban összeilleszthették. Mindez egy kellemes, modern megjelenésű, puha szilikonnal borított, space grey, arany vagy kék színben megvásárolható sportfüles külsőben kap helyet.

Bowers Wilkins PI3 Bluetooth fülhallgató

A PX5 és PX7 fejhallgatók októberben érkeznek. A PI3-at várhatóan 2020 januárjától lehet rendelni.

aymara.hu

bowerswilkins.com

 

További cikkek:

Impresszum

Főszerkesztő:
Zsóka Krisztián
email: zsoka.krisztian@av-online.hu

Kapcsolatfelvétel:
info@av-online.hu
telefon: +36-30-2272035

Kiadó:

Future Life Kft.
Future Life Kft.

3535 Miskolc, Fényesvölgyi u. 16. 1/3.

 

Kapcsolat

Kérdése merült fel a szórakoztató elektronika rejtekében?
Írjon nekünk: info@av-online.hu

Médiaajánlat

Személyre szabott ajánlatért írjon a info@av-online.hu címre.