Bővül a quadral kínálata

2015. március 23., hétfő, 11:15

quadral audio hifi házimozi hangfal hangfalszett hangszóró hifi hangfal quadral hangfal

Hamarosan új, trendi külsejű és precíz hangfalszéria érkezik a quadral műhelyéből. A kimondottan csinos, RHODIUM elnevezésű sorozat idén tavasztól Magyarországon is kapható lesz.

quadral RHODIUM hangfalakquadral RHODIUM hangfalakquadral RHODIUM hangfalquadral RHODIUM hangfalquadral RHODIUM hangfalquadral RHODIUM hangfalquadral RHODIUM hangfalquadral RHODIUM hangfal

Az ARGENTUM és ASCENT LE szériák közé beékelődő RHODIUM tagjait a minimalista dizájn és a karcsú formák jellemzik. Korábbi quadral hangfaltesztjeinkből kiindulva az is sejthető, hogy az újoncok hangja is elnyeri a vájtfülűek tetszését.

A RHODIUM sorozat két álló hangfalat, egy kétutas állványos típust és egy szintén kétutas, házimozi centersugárzót tartalmaz, valamennyi modell matt fekete vagy matt fehér színben lesz kapható. A legnagyobb modell, a RHODIUM 500, dupla 15,5 cm-es mélyközép sugárzóval, egy 2,5 cm-es alumínium dómmal, előlapi reflexnyílással rendelkezik.

quadral RHODIUM hangfal

Hangfalválasztás előtt sok esetben mérvadó a hölgy élettársak véleménye, és ezt a quadral sem hagyja figyelmen kívül, éppen ezért dobozaikat kimondottan csinosra és letisztultra tervezték, hogy jól illeszkedjenek a legtöbb lakókörnyezetbe, és hogy ne tűnjenek ormótlannak egy lapos TV vagy egy diszkrét médiabútor mellett. A hangfalakhoz mágneses védőrács jár, a gyárilag mellékelt, polírozott hangfaltüskékkel pedig egy öreg, hullámos padlón is jó stabilitást kaphatunk.

quadral RHODIUM hangfal

A RHODIUM család tagjainak érzékenysége 86-87 dB körül mozog, ezért vásárlás előtt győződjünk meg róla, hogy kellően stabil és dinamikus elektronikával párosítjuk-e őket! Az ideális elektronika kiválasztásában és a termékek kipróbálásában, mint mindig, most is segítséget nyújt a Stream Audio hifi és házimozi bemutatóterme.

quadral RHODIUM hangfal

A quadral RHODIUM hangfalak március végén, illetve április elején érkeznek meg Magyarországra, pontos árakkal és termékbemutatóval kapcsolatban a Stream Audio munkatársainál lehet érdeklődni.

www.streamaudio.hu

 

További cikkek:

Impresszum

Főszerkesztő:
Zsóka Krisztián
email: zsoka.krisztian@av-online.hu

Kapcsolatfelvétel:
info@av-online.hu
telefon: +36-30-2272035

Kiadó:

Future Life Kft.
Future Life Kft.

3535 Miskolc, Fényesvölgyi u. 16. 1/3.

 

Kapcsolat

Kérdése merült fel a szórakoztató elektronika rejtekében?
Írjon nekünk: info@av-online.hu

Médiaajánlat

Személyre szabott ajánlatért írjon a info@av-online.hu címre.