Bővül a Denon Design széria

2017. szeptember 25., hétfő, 05:10

Denon audio hifi erősítő lejátszó CD-lejátszó sztereó erősítő hifi erősítő Denon erősítő Denon hifi Bluetooth hifi NFC erősítő Denon sztereó erősítő Denon hifi erősítő Denon CD-lejátszó Denon Design Series

Két új erősítővel, illetve egy CD-lejátszóval gyarapodik a Denon kompakt és csinos hifi készülékekből álló termékcsaládja.

A Denon nemrég indította el nemes egyszerűséggel Design Series névre keresztelt szériáját, amely helytakarékos, ugyanakkor dekoratív megjelenésű hifi elektronikákat foglal magába. Az eredetileg mindössze két egységből álló sorozat új sztereó erősítőkkel is bővül.

A korábban általunk is tesztelt PMA-50 helyébe lép egy kisebb (PMA-30, 2 x 40 W teljesítménnyel) és egy nagyobb (PMA-60, 2 x 50 W teljesítménnyel) változat is. A beépített DA konverterrel, optikai és koaxiális bemenetekkel felvértezett kistestvér még kedvezőbb áron nyújt megoldást azoknak, akik nappaliban, televíziójuk közelében szeretnének kicsi, de csinos sztereó rendszert építeni.

Denon PMA-30 sztereó erősítő hátlap

A PMA-60 nem csak nagyobb teljesítménye, hanem fejlettebb topológiája (DDFA technológiával ellátott, diszkrét D osztályú áramkör) is többet nyújt, mint a PMA-30. Előbbi USB-B számítógépes bemenetet is kínál, amelyen keresztül DSD fájlok megszólaltatása sem akadály.

Denon PMA-60 sztereó erősítő

A mini erősítők közös jellemzője a már megszokott, rugalmas kialakítás: tetszés szerint fektetve és állítva is használhatjuk őket, emellett aktív mélysugárzó kimenetet és Bluetooth vevő opciót is nyújtanak, csak hogy néhányat említsünk az extrák közül.

Denon DRA-100 sztereó erősítő

Ugyancsak újdonságként említendő a DCD-100 típusú CD-játszó, amely ugyanebben a sorozatban található, azonos dizájnra épülő, ám némileg nagyobb (cserébe több szolgáltatással és teljesítménnyel rendelkező) DRA-100 partnerévé tehető.

Denon DRA-100 és DCD-100

Tény és való, hogy gyönyörű megjelenéssel büszkélkedhet a lemeztálca mechanika nélkül épített, slot-in futóművel rendelkező készülék. Mindazonáltal elsősorban CD-gyűjtőknek érdemes hazavinniük, ugyanis a hagyományos audio CD-k, továbbá MP3/WMA korongok lejátszásán kívül nemigen tesz mást.

Denon DRA-100 sztereó erősítő hátlap

A fentebb említett Denon hifi eszközök várhatóan szeptember második felétől itthon is megvásárolhatók lesznek, várható fogyasztói áruk PMA-60: 189 990 Ft, PMA-30: 129 990 Ft, DCD-100: 189 990 Ft.

hu.horn.eu

www.denon.hu

Denon PMA-60 és DCD-50

 

További cikkek:

Impresszum

Főszerkesztő:
Zsóka Krisztián
email: zsoka.krisztian@av-online.hu

Kapcsolatfelvétel:
info@av-online.hu
telefon: +36-30-2272035

Kiadó:

Future Life Kft.
Future Life Kft.

3535 Miskolc, Fényesvölgyi u. 16. 1/3.

 

Kapcsolat

Kérdése merült fel a szórakoztató elektronika rejtekében?
Írjon nekünk: info@av-online.hu

Médiaajánlat

Személyre szabott ajánlatért írjon a marketing@av-online.hu címre.