Az LG zsírt éget

2014. január 12., vasárnap, 16:15

LG fülhallgató sport fülhallgató LG fülhallgató Lifeband Heart rate

Jobban mondva azok a felhasználók is folytathatnak egészséges sportéletmódot, akik intenzív edzéshez az LG újdonságait hívják segítségül. Az óriáscég ezúttal a mozgékony felhasználókat célozza meg, tőlük váratlan termékként ezúttal egy intelligens fitness csuklópántot és fülhallgatót üdvözölhetünk.

LG Lifeband Touch karperecLG Lifeband Touch karperecLG Lifeband Touch karperecLG Heart Rate fülhallgatóLG Heart Rate fülhallgató

A mellékelt képeken látható karszalagot elektronikával vértezték fel, egész konkrétan egy tevékenységkövető eszközről (activity tracker) beszélhetünk, mely hagyományos pulzusmérővel és okostelefonnal párosítható. Ez a Lifeband Touch néven forgalomba kerülő kütyü napsütötte fényviszonyok közt is jól látható OLED kijelzővel rendelkezik, melyről leolvashatjuk pl. az időt, vagy a sporttevékenységünkhöz (leginkább futáshoz) fűződő információkat. Utóbbi lehet a már megtett távolság, az elégetett kalória mennyisége és a lépésszám is. A karperec automata mozgásérzékelő algoritmus segítségével aktiválja kijelzőjét, abban a pillanatban, hogy elfordítjuk a csuklónkat. Az okostelefon és a Lifeband, Bluetooth kapcsolattal képesek kommunikálni egymással, a kütyü Android és iOS mobileszközökkel is kompatibilis.

LG Lifeband Touch karperec

Ha még nincsen eszközünk biometrikus adataink (pl. pulzus) mérésére, akkor ideális választás lehet az LG Heart Rate - mely egyidejűleg fülhallgatóként is használható. Az LG "mérőfülese" PerformTek technológiával működik, ami a gyártó szerint intenzív testedzés közben is pontos értékeket mutat. A hagyományos sport fülhallgatókhoz (pl. Polk Audio) hasonlóan az LG újoncára is ráhelyeztek egy fülkagyló mögé hajló szilikon szárat, elvileg ez és egy belső támasztóhurok gondoskodnak arról, hogy a Heart Rate kemény sprint közben is a fülünkben maradjon. A füles egyéb jellemzőit (méret, súly, frekvenciaátfedés, árak stb.) még nem közölték, ám külsejét tekintve igényes darabnak tűnik.

LG Heart Rate fülhallgató

Így legalább a gyártó elmondhatja magáról, hogy a felhasználókat nem csak tévénézésre, hanem mozgásra is inspirálja. Viccen kívül, örömmel tesztelnénk egy szigetkör erejéig az LG hamarosan itthon is kapható sportkiegészítőit!

www.lg.hu

LG Heart Rate fülhallgató

 

További cikkek:

Impresszum

Főszerkesztő:
Zsóka Krisztián
email: zsoka.krisztian@av-online.hu

Kapcsolatfelvétel:
info@av-online.hu
telefon: +36-30-2272035

Kiadó:

Future Life Kft.
Future Life Kft.

3535 Miskolc, Fényesvölgyi u. 16. 1/3.

 

Kapcsolat

Kérdése merült fel a szórakoztató elektronika rejtekében?
Írjon nekünk: info@av-online.hu

Médiaajánlat

Személyre szabott ajánlatért írjon a info@av-online.hu címre.