AudioFly fül- és fejhallgatók

2018. január 2., kedd, 13:40

AudioFly audio fülhallgató fejhallgató hifi fülhallgató hifi fejhallgató AudioFly fülhallgató AudioFly fejhallgató

Egy ausztrál cég a modern zeneipar igényeire felfigyelve úgy döntött, meglovagolja az aktuális divathullámokat. Így született meg az AudioFly.

A 2012-ben, zenészek, zenerajongók, szörf és kerékpár, ill. kávé megszállottak által alapított AudioFly elsődlegesen a professzionális kategóriát, a zenészek világát célozta meg miniatűr fülmonitoraival, mára azonban a konzumer szegmensben (vezeték nélküli fülesek, fejhallgatók stb.) is tevékeny. Nevükhöz többmotoros lengőnyelves (Balanced Armature) rendszerek és egyéb kompakt eszközök fűződnek, melyeket gyakorta retrós hatású külsővel látnak el. Utóbbi alatt nem az ütött-kopott küllemre kell gondolni, hanem egyszerű, ugyanakkor masszív anyaghasználatra, ami a gyártó leírása szerint a hosszú élettartamért is felel.

AudioFly fülhallgató

Filozófiájukról szóló közleményükben azt is megemlítik, hogy nem csak a zenésznek (mindegy, hogy professzionális sztár vagy hobbi muzsikus) szabadna élveznie szenvedélyét, hanem a hallgatóknak is. Utóbbi érdekében konzumer termékeik is ugyanazokkal a technológiákkal készülnek, így közel azonos hangszínpadot is nyújtanak.

AudioFly AF100W fülhallgató

Termékkínálatuk a 10-15 ezer forintos fülhallgatóktól (pl. AF33/AF45/AF78) egészen a 100 000 Ft fölötti kategóriáig (AF100 in-ear rendszerek és az AF1120) terjed, ugyanakkor olyan különlegességeket is kínálnak mint pl. a fül köré fekvő AudioFly AF240 fejhallgató.

AudioFly AF240 fejhallgató

A cég valamennyi termékéről részletes specifikációk és leírások találhatók a fül- és fejhallgató szakértő MuzixGroup honlapján (bemutatótermükben személyes kipróbálás is lehetséges). Egyes típusokra hamarosan kimerítő cikkekben is visszatérünk itt, az AV-Online hasábjain.

muzixgroup.com

https://www.facebook.com/Audiofly-Magyarország-161927394376610/

AudioFly AF1120 fülhallgató

 

További cikkek:

Impresszum

Főszerkesztő:
Zsóka Krisztián
email: zsoka.krisztian@av-online.hu

Kapcsolatfelvétel:
info@av-online.hu
telefon: +36-30-2272035

Kiadó:

Future Life Kft.
Future Life Kft.

3535 Miskolc, Fényesvölgyi u. 16. 1/3.

 

Kapcsolat

Kérdése merült fel a szórakoztató elektronika rejtekében?
Írjon nekünk: info@av-online.hu

Médiaajánlat

Személyre szabott ajánlatért írjon a marketing@av-online.hu címre.