Astell&Kern fejhallgató erősítő

2017. november 20., hétfő, 05:20

Astell Kern Astell and Kern audio hifi DAC erősítő fejhallgató erősítő Astell Kern fejhallgató erősítő

Újabb eszközzel bővül hamarosan az Astell&Kern kínálata. Az Acro L1000 DA konverterrel egybeépített mini erősítőt nagyon érdekesnek találhatják azok, akik az íróasztalnál történő zenehallgatást részesítik előnyben.

Az L1000 az Astell&Kern első ún. asztali erősítője, melyet főleg számítógépes felhasználók vagy AK hordozható zenejátszó tulajdonosok igényeire szabtak. Egyfelől csatlakoztathatjuk PC/Mac USB kimenetéhez, hogy külső hangkártyaként működjön, másfelől OTG vezeték használatával a gyártó saját készülékeinek (pl. KANN, AK300 stb.) digitális jelét is képes fogadni ill. feldolgozni.

Astell and Kern Acro L1000 fejhallgató erősítő

A készülékben 2 db AKM AK4490 digitális/analóg jelátalakító található, ugyanezek kerültek a korábbi csúcsmodell AK380 áramkörébe is. Az előerősítő pedig megegyezik az általunk is tesztelt SP1000-ben lévővel, így a referencia fül- és fejhallgató tulajdonosok érdeklődését vélhetőleg hamar felkelti a futurisztikus megjelenésű eszköz. További hab a tortán, hogy a 2,5/3,5/6,5 mm-es Jack csatlakozók mellett 4-tűs XLR is található rajta, így olyan referencia füleseket képes szimmetrikusan meghajtani, mint mondjuk a Sennheiser HD 800 S. Két különböző szűrőmód található az elektronikában, amelyek közül gombnyomásra választhatjuk ki a nekünk tetszőt.

Astell and Kern Acro L1000 fejhallgató erősítő

Nem csak szolgáltatásai, hanem megjelenése alapján is nevezhető sokoldalúnak az AK L1000. Az alumínium készülékház tetejét 30 fokban megdöntötték és a hatalmas hangerőszabályzó potméter nem előre, hanem felülre került, így már fotók alapján is olyan ergonómia sejthető, amit különösen az asztal előtt ülő felhasználók díjaznak majd. Hab a tortán, hogy az eszköz 2 x 15 W teljesítményű végerősítővel rendelkezik, így egy pár kompakt hangsugárzót is képes megszólaltatni.

Astell and Kern Acro L1000 fejhallgató erősítő

A kb. 250 000 forintos áron debütáló AK L1000 várhatóan november végétől a KáCsa Audió bemutatótermében kipróbálható lesz. Hamarosan egy részletesebb teszttel is visszatérünk rá itt, az AV-Online hasábjain.

www.kacsa-audio.hu

www.facebook.com/AstellAndKernHungary

Astell and Kern Acro L1000 fejhallgató erősítő

 

További cikkek:

Impresszum

Főszerkesztő:
Zsóka Krisztián
email: zsoka.krisztian@av-online.hu

Kapcsolatfelvétel:
info@av-online.hu
telefon: +36-30-2272035

Kiadó:

Future Life Kft.
Future Life Kft.

3535 Miskolc, Fényesvölgyi u. 16. 1/3.

 

Kapcsolat

Kérdése merült fel a szórakoztató elektronika rejtekében?
Írjon nekünk: info@av-online.hu

Médiaajánlat

Személyre szabott ajánlatért írjon a marketing@av-online.hu címre.