A Hifi Station szülinapi ajánlata

2017. november 27., hétfő, 13:20

HECO Magnat audio hifi hangfal hangszóró erősítő HECO hangfal hifi hangfal Magnat erősítő hifi erősítő csöves erősítő sztereó erősítő hangfal akció high end hangfal

A Hifi Station Kft. idén ünnepli 20 éves fennállását, aminek apropójából egyik legjobb hangfaluk, a HECO Concerto Grosso vásárlójának ajándékba adják a Magnat csúcskategóriás RV3 hibrid sztereó erősítőjét.

A HECO Concerto Grosso több szempontból is hangfal különlegességnek számít. Egyfelől négyutas kialakítású, belsejében 5 db hangszóró (melyekből az oldalsó, 30 cm-es passzívmembrán) található, melyek négy elkülönített kamrában fészkelnek.

HECO Concerto Grosso hangfal

Oldalába épített basszus hangszórói portzaj nélküli alsó frekvenciákat generálnak, egyébiránt hajthatjuk kettős vagy hármas erősítéssel is. Másfelől a több mint 60 kilós és 135 cm magas doboz szükség esetén akár 550 W teljesítményű erősítővel is hajlandó barátkozni.

HECO Concerto Grosso hangfal csatlakozó

Mindazonáltal nem a wattok mennyisége lesz sorsdöntő és ezt az 1997 óta tevékeny Hifi Station is jól tudja, ezért úgy döntöttek, olyan eszközt ajándékoznak a hangfalpár mellé, ami szerintük ideális partner lenne számára. Így esett a választás a Magnat RV-3 high end kategóriás, csöves integrált sztereó erősítőre, amely csatornánként 200 W teljesítménnyel igen komoly hangerőt préselhet ki a dobozokból.

Magnat RV3 hibrid csöves erősítő

A kettős monó topológiájú készülék érdekessége, hogy előerősítő moduljában 2 db ECC 82 elektroncső is található, így karakterében felfedezhető a csöves elektronikák eltéveszthetetlen természetessége.

Magnat RV3 hibrid csöves erősítő

A HECO Concerto Grosso 2 599 990 Ft/pár listaár helyett 1 999 998 Ft/pár kedvezményes összegért vihető haza (vagy házhoz is rendelhető persze, ha nincs hozzá elég nagy csomagtere a leendő tulajdonosnak), az ajándék Magnat RV-3 erősítővel együtt. A hangsugárzóról és az erősítőről is részletesebb leírás olvasható a hazimozibudapest.hu weboldalon.

www.hazimozibudapest.hu

www.hififutar.hu

HECO Concerto Grosso hangfal

 

További cikkek:

Impresszum

Főszerkesztő:
Zsóka Krisztián
email: zsoka.krisztian@av-online.hu

Kapcsolatfelvétel:
info@av-online.hu
telefon: +36-30-2272035

Kiadó:

Future Life Kft.
Future Life Kft.

3535 Miskolc, Fényesvölgyi u. 16. 1/3.

 

Kapcsolat

Kérdése merült fel a szórakoztató elektronika rejtekében?
Írjon nekünk: info@av-online.hu

Médiaajánlat

Személyre szabott ajánlatért írjon a marketing@av-online.hu címre.