T+A E széria audiofileknek

2017. június 13., kedd, 11:40

TA T+A T plus A audio hifi erősítő lejátszó médialejátszó CD lejátszó hifi erősítő high end T+A hifi

Nemrégiben teljesen újratervezték a T+A cég E termékcsaládját, hogy naprakész technológiát nyújtson maximalista zenefüggőknek. A modernizált készülékek már itthon is rendelhetők.

Az új E sorozat három elektronikát tartalmaz, melyeket a gyártó közleménye szerint teljesen az alapoktól terveztek, és olyan kulcsfontosságú technológiák is belekerültek, amelyek a high end R készülékekből származnak.

T+A PA 1000 E sztereó erősítő

PA 1000 E névre hallgat a trió egyetlen kifejezetten integrált sztereó erősítője, mely csatornánként 140 W folyamatos teljesítményre képes 8 ohmon, 0,004 % THD mellett. Az XLR és RCA bemenetekkel felvértezett szépség opcionális MM/MC bővítőkártyát is fogad, és noha nem olyan összetett, mint másik két testvére, nem is az a dolga, hogy okos legyen. Mindössze stabil alapot, megbízható izomzatot biztosít a hozzá társítható agyhoz.

T+A PA 1000 E sztereó erősítő belső

Utóbbi nevezetesen az MP 1000 E. A ma népszerű szolgáltatások zömét kínálja: a Bluetooth-tól a CD-játszón át egészen az online kliensekig, egyetlen házba zárva kielégíti zenei műsorlejátszási igényeinket.

T+A MP 1000 E CD lejátszó

Az applikáció alapú vezérlés lehetséges az R 1000 E és az MP 1000 E esetében is. Extrák terén azt nyújtja, mint az R termékcsalád, új DA konverterének köszönhetően pedig DSD fájlok lejátszása sem jelent neki gondot (természetesen számítógép is csatlakoztatható rá USB-n keresztül).

T+A R 1000 E

A fenti készülékek összegyúrásából kapjuk a harmadik tagként említendő R 1000 E rádióerősítőt. Kompaktsága érdekében néhány wattot visszafogtak teljesítményéből (így 140 helyett csak 115 W-ot ad le csatornánként), mindazonáltal a mai piacon nagyon kevés alternatívát találunk (ha van ilyen egyáltalán) amely ugyanilyen megépítettséget és szolgáltatást vonultat fel.

T+A R 1000 E

A T+A E sorozat eredetileg 2007-ben debütált azzal a céllal, hogy a maximalista zenekedvelőknek a modern funkcionalitás mellett a kiemelkedő hangminőségről se kelljen lemondania. Az itthoni forgalmazó bemutatótermében már kipróbálhatóak és megvásárolhatóak az újoncok.

www.audiophile-szalon.hu

www.ta-hifi.de

T+A R 1000 E

 

További cikkek:

Impresszum

Főszerkesztő:
Zsóka Krisztián
email: zsoka.krisztian@av-online.hu

Kapcsolatfelvétel:
info@av-online.hu
telefon: +36-30-2272035

Kiadó:

Future Life Kft.
Future Life Kft.

3535 Miskolc, Fényesvölgyi u. 16. 1/3.

 

Kapcsolat

Kérdése merült fel a szórakoztató elektronika rejtekében?
Írjon nekünk: info@av-online.hu

Médiaajánlat

Személyre szabott ajánlatért írjon a marketing@av-online.hu címre.