HIGH END 2015

2015. május 20., szerda, 19:30

High End High End 2015 High End München High End kiállítás hifi kiállítás kiállítás hifi hangfal erősítő fejhallgató DAC beszámoló

HIGH END 2015 Mastersound

A Mastersound elhozta az új előerősítőjét, a Spettro PHL7 típust. Az új csöves elektronika oldalanként két csatornát használva igyekszik a kimeneti impedanciát minimálisra csökkenteni.

 

HIGH END 2015 Diaparson

Ugyanezen a standon találtuk az idén is a Diaparson hangfalait. Hiába láttunk már hasonló formatervet és bőséges fa használatot már ezer más termékben, ezeknek a szépsége még ma is nagy hatással van ránk.

 

HIGH END 2015 HiFiMAN

Az idei kiállítás egyik jellegzetessége, hogy már nem számít cikisnek egy hordozható lejátszót kézbe venni és fejhallgatóval hajszolni az audiofil élvezeteket. A FiiO, Astell & Kern, vagy éppen a HiFiMan lejátszóit rengetegen vették kézbe.

 

HIGH END 2015 Lyravox

A német Lyravox fali hangrendszere döbbenetesen jól néz ki! Olyan tagja ugyan nincs a szerkesztőségnek, aki haza is vinné, de a különleges, Art Deco-ba hajló formaterv és a gyönyörű megmunkálás így is lenyűgöző. Ha ma is lennének Zeppelin léghajók, a kapitány szobájában biztosan ez zenélne!

 

HIGH END 2015 Nagaoka

Figyelem, a képen 1 db 6 fejes VHS videómagnó látható! Ami épp nem csinál semmi hasznosat! Igen, ez is a HIGH END 2015!

 

HIGH END 2015 Phonar

A Phonar egyike azon gyártóknak, akik képesek jó hangfalat készíteni, de nem képesek azt szépen kiállítani! Évek óta várjuk, hogy végre rendes bemutatót lássunk, halljunk a cég standján. Pedig van egy szép, új, bőr/lakk fehér modelljük is!

 

HIGH END 2015 ONCE

A ONCE hangfalai akár díszletek is lehetnének egy Star Trek filmben.

 

HIGH END 2015 Pioneer

A Pioneer bemutatott egy új, csúcskategóriás fejhallgatót, aminek a hazai elérhetősége még kérdéses.

 

HIGH END 2015 Pioneer

Igen, a Pioneer új fejhallgatóját bárki összehasonlíthatta a sajátjával is! A képen látható kedves úr például magával hozott Denon fejhallgatóját vette elő.

 

HIGH END 2015 Panasonic

A Panasonic 85 colos képátlóval bizonyította, hogy a 4K igen is jó dolog! Egyetértünk vele!

 

HIGH END 2015 T+A

A T+A demójára csak előzetes helyfoglalás után lehetett bejutni ezért mi sem tudtuk rendesen meghallgatni a szettet. A csillagszemű hosztesz lány csak 2 fotó erejéig engedett be minket. Erre bent mit látunk? Az első sorban ülő vendég leveleket olvasgat! Még ilyet!

 

HIGH END 2015 MQA

Egyebek között, egy külön teremben is meg lehetett hallgatni az MQA hangrendszer előnyeit. No de volt hasonló lehetőség az AudioQuest szobájában is Meridian fejhallgató erősítővel és AudioQuest DragonFly-jal.

 

HIGH END 2015 Sonus faber Lilium

A Sonus faber Lilium valamiért egy rakás állvány erdejében lett elrejtve, szinte teljesen hozzáférhetetlen helyen.

 

HIGH END 2015 Livio Cucozza

Majd egyszer csak felbukkant Livio Cucozza a Fine Sounds formatervezője?

 

A HIGH END 2015 az előző éveknél is mozgalmasabb volt. Nagyobb területen, több kiállító, több szoba és márka várta az érdeklődőket. Persze az is igaz, hogy a szakmai nap az egyetlen, amikor komoly tülekedés nélkül el lehet még jutni A-ból B-be. Már a pénteki nyitva tartás alatt is, hiába lett óriási a kiállítási terület, a tömeg megtöltötte azt. Nagy kérdés, hogy meddig növekedhet a kiállítás, ami eredetileg a CES vagy IFA által megcélzottnál jóval szűkebb körnek szól? Mit lehet tenni, hogy a legnépszerűbb szobákhoz vezető folyosók ne egy indiai vasútállomás forgalmát juttassák eszünkbe? Ezekre a kérdésekre nem feladatunk válaszolni, viszont szívből örülünk annak, hogy a hifi és annak csúcsa, a high end iránt ilyen elképesztően óriási az érdeklődés. Csak azt sajnáljuk, de nagyon, hogy nem Magyarországon.

Mindezek ellenére, mi jól éreztük magunkat és várjuk a HIGH END 2016-ot!

HIGH END 2015 Silbatone Acoustics

 

További cikkek:

1  2  3  4  5  6
 

Impresszum

Főszerkesztő:
Zsóka Krisztián
email: zsoka.krisztian@av-online.hu

Kapcsolatfelvétel:
info@av-online.hu
telefon: +36-30-2272035

Kiadó:

Future Life Kft.
Future Life Kft.

3535 Miskolc, Fényesvölgyi u. 16. 1/3.

 

Kapcsolat

Kérdése merült fel a szórakoztató elektronika rejtekében?
Írjon nekünk: info@av-online.hu

Médiaajánlat

Személyre szabott ajánlatért írjon a marketing@av-online.hu címre.