HIGH END 2015

2015. május 20., szerda, 19:30

High End High End 2015 High End München High End kiállítás hifi kiállítás kiállítás hifi hangfal erősítő fejhallgató DAC beszámoló

HIGH END 2015 REL

A REL kiállította az aktuális T és S sorozatot, no meg a rémisztően merész, négy hangszórós (2 aktív + 2 passzív) 212 SE is ott gubbasztott. Szerényen, mert megteheti.

 

HIGH END 2015 staywired

Nem csak drága dolgok vannak a HIGH END 2015-ön! Itt van például a kábelzokni, a Staywired, ami egy vászon cső és egy 3 db csúszkával felszerelt cipzár keveréke. Ha a hifi rendszerre nem is, de a könyvelő számítógépre használnánk az alig 15 eurós kiegészítőt.

 

HIGH END 2015 Ultrasone

Itthon kevésbé ismert név az Ultrasone, pedig máshol komoly rajongó tábora van. A HIGH END 2015-re is egy kifejezetten nagy és jó elhelyezésű standot épített a cég, rengeteg kipróbálható fejhallgatóval.

 

HIGH END 2015 Acoustic Revive

Az Acoustic Signature elhozta az Invictus-t, a negyed tonnás monstrumot. Ezt még a szakmai napon sikerült is lefotóznunk. Később már állandó tolongás volt a négykaros óriás körül.

 

HIGH END 2015 Beyerdynamic

A Beyerdynamic standján ? micsoda meglepetés ? Beyerdynamic fejhallgatókat és erősítőket próbálgathattunk.

 

HIGH END 2015 Tsakiridis

A Tsakiridis apró standján tulajdonképpen az volt a legérdekesebb, hogy a rengeteg csöves elektronika alatt nem szakadtak le az IKEA ultra olcsó asztalkái. Persze a kínálat mérete és a cső-tesztelő gép is érdekes, de amit nem hallgathatunk meg, azon minek időzzünk?

 

HIGH END 2015 OPPO

Az OPPO standja nem túlzsúfolt. Bár az elmúlt egy évben a híreket uralták az új fejhallgatókkal és erősítőkkel, itt nem csináltak nagy show műsort. Viszont elhoztak két színes PM-3 fejhallgatót, hogy mindenkit megkérdezzenek, tetszik-e? Nekünk a piros bejön, de a farmer-kék egy kicsit 1993-asnak tűnt. Segítsünk nekik a piackutatásban! Önöknek tetszik a kék vagy a piros változat?

 

HIGH END 2015 Hegel H360

A Hegel bemutatta az új H360 erősítőt, ami sokat örököl a H160-as típusból és más téren is fejlettebb lesz. Az ára pedig alig lesz több, a jelenlegi modellnél!

 

HIGH END 2015 Hegel HD12 és HD25

A HD12 és HD25 modelleket valamiért egy oszlop árnyékába rejtette a Hegel csapata.

 

HIGH END 2015 Focal Sopra

A kiállítás egyik valós eseménye a Naim és a Focal új típusainak bejelentése volt. Azért nem egy héttel előbb jelentették be, hogy itt végre testközelből lássuk? A Naim NAP 200, 250, 300 és 500 végerősítők típusjelzése mögött ezután ott lesz a DR jelzés is, ami Discrete Regulator technikákra utal, de nem csak ennyiből áll. Itt van még a Statement-ből átemelt NA009 tranzisztor, kerámia szigetelővel, nem mágnesezhető vezetőkkel és sok más apróság. A csoport másik újdonsága a Focal Sopra, amiről szó szerint a kiállításon hullott le a lepel. Az Utopia család alapjaira épített, de kisebb és ezért számos ponton újszerű felépítést használó családból a szokásos fekete és divatos fehér mellett piros és narancssárga példányt is kiállított a gyártó. Az élénk szín lesz az új divat?

 

HIGH END 2015 Naim STATEMENT

Naim Statement. Élőben is olyan szürreálisan hatalmas, mint a fotókon.

 

A CIKK MÉG NEM ÉRT VÉGET, KÉRLEK LAPOZZ!

Impresszum

Főszerkesztő:
Zsóka Krisztián
email: zsoka.krisztian@av-online.hu

Kapcsolatfelvétel:
info@av-online.hu
telefon: +36-30-2272035

Kiadó:

Future Life Kft.
Future Life Kft.

3535 Miskolc, Fényesvölgyi u. 16. 1/3.

 

Kapcsolat

Kérdése merült fel a szórakoztató elektronika rejtekében?
Írjon nekünk: info@av-online.hu

Médiaajánlat

Személyre szabott ajánlatért írjon a marketing@av-online.hu címre.