KEF KF92 aktív mélyláda

2019. szeptember 24., kedd, 09:10

KEF audio hifi házimozi hangfal hangszóró mélyláda mélysugárzó KEF hangfal KEF mélyláda aktív mélyláda házimozi mélyláda

A KEF bemutatta KF92 típusú aktív mélyládáját, ami a Kube modellek nyomdokaiba lép, tehát kompakt, nagyon erős, könnyen elhelyezhető, továbbá a cégtől megszokott minőséget is biztosítja.

A KEF KF92 állítólag -3 decibeles eséssel eléri a 11 Hz-es alsó határt, ami bizony már a pince legalsó szintjét is alulról súrolja. Mindezt kettő darab 9 colos, alumínium/papír kombinációjából előállított membrános hangszóróval érték el, melyeknek beépítése során az ellenerő kioltás technológiáját alkalmazták. Ezt a megoldást az R széria mélynyomóinál is használták már, ahogyan a motorrendszert és a szellőztetést is. Mindez biztosítja azt, hogy kompakt méretből erőteljes és pontos mélyhangokat kapjunk, amelyek az egész szobát képesek betölteni.

KEF KF92 aktív mélyláda hangszóró

A beépített erősítő sem mondható komolytalannak, 1000 wattos, D osztályúról van ugyanis szó, a hangnyomás pedig eléri a 110 dB értéket.

KEF KF92 aktív mélyláda hátlap

A KF92-ben alkalmazták a cég elismert MIE (Music Integrity Engine) technológiáját, ami magába foglalja az iBX-et, vagyis az intelligent bass extensiont. A MIE DSP érdeme az, hogy a KF92 elhelyezése lehetséges szinte bárhova az ötállású kapcsoló állításával. A hőelnyelő technológiát a KEF LSX és LS50 Wireless-nél alkalmazott megoldásból merítette, ami arra szolgál, hogy a nagyteljesítményű elektronikák optimális feltételek között működjenek.

KEF KF92 aktív mélyláda hátlap

A KEF KF92 mindamellett, hogy hatalmas, 2x500 W teljesítményre képes, a méretei és kapcsolói segítségével nem csupán ott helyezzük el, ahol csak akarjuk, hanem még a hozzá csatlakoztatott elektronikákkal is könnyű megtalálni a közös hangot, tehát nagyon könnyen illeszkedik bármilyen rendszerbe.

KEF KF92 aktív mélyláda hangszóró

A KEF KF92 aktív mélyláda itthoni ára várhatan 800 000 Ft környékén lesz.

aida-audio.hu

international.kef.com

KEF KF92 aktív mélyláda

 

További cikkek:

Impresszum

Főszerkesztő:
Zsóka Krisztián
email: zsoka.krisztian@av-online.hu

Kapcsolatfelvétel:
info@av-online.hu
telefon: +36-30-2272035

Kiadó:

Future Life Kft.
Future Life Kft.

3535 Miskolc, Fényesvölgyi u. 16. 1/3.

 

Kapcsolat

Kérdése merült fel a szórakoztató elektronika rejtekében?
Írjon nekünk: info@av-online.hu

Médiaajánlat

Személyre szabott ajánlatért írjon a marketing@av-online.hu címre.