Címke

QUAD [24 találat]


QUAD Artera Play és Artera Stereo

2017. február 28., 23:15

QUAD Artera Play és Artera StereoPár hónappal ezelőtt, a DALI EPICON 8 meghallgatása alkalmával találkoztunk első alkalommal az Octogon Audio-ban a QUAD Artera Play és Artera Stereo elektronikákkal. Ám nem tagadhatjuk - akkor sem tagadtuk -, hogy az első találkozás, minden pozitív tapasztalatunk ellenére, nem váltotta be a hozzá fűzött reményeinket. A DALI nem sokkal később megkapta a második esélyt és most eljött az idő, hogy a QUAD is megkapja ugyanezt. Meghallgattuk több hangfallal is, hogy jobban megismerjük az igazi arcát.

Quad S-2 állványos hangfal teszt

2017. január 11., 11:00

Quad S-2 hangfalNagy név lehet az, ami nagyra hízott az évtizedek során. Lehet azonban az is elismert, aki kis réteget, kis háttérrel karol át. Először teszteltünk Quad hangfalat, és noha az S-2 még csak a jéghegy csúcsa, tanmesébe illő volt, ahogy az előbbi eszmefuttatást igazolta. Mire célzunk ezzel? Cikkünkben kifejtjük!

Új helyen a HiFi Barlang

2016. február 3., 11:15

HifiBarlang hifi boltÚj helyre költözött a hazai hifi kereskedelem egyik nagy öregje, a Hifi Barlang.

Frissítés a quadral ARGENTUM családban

2016. január 26., 13:50

quadral ARGENTUM 2016Némi szépítgetés érte a német hangfalgyártó quadral egyik legmegfizethetőbb, ARGENTUM sorozatát. Az ötödik generációs hangdobozok már nálunk is kaphatóak.

quadral PLATINUM M35 álló hangfal teszt

2015. november 19., 17:40

quadral PLATINUM M35 hifi hangfalCikkünk alcíme nem a mi fejünkből pattant ki, hanem a gyártó honlapján a PLATINUM M sorozat ismertetőjénél olvasható az "M - Like Masterprice" szlogen. Vajon egészséges magabiztosság, vagy valós teljesítmény nélküli üres dicsekvés formálta ezt a mondatot? Tesztünkben ennek próbáltunk utána járni. 

quadral CHROMIUM STYLE 6 álló hangfal teszt

2015. október 30., 11:55

quadral CHROMIUM STYLE 6 hangfalA rendkívül (már-már zavarba ejtően) széles választékkal rendelkező quadral a közelmúltban újította meg felső-középkategóriás CHROMIUM STYLE sorozatát. A frissített család ez év közepén jelent meg a piacon. Az elmúlt hetekben mi is közelebbről szemügyre vettük, és megfüleltük a kisebbik álló hangdobozt és centersugárzót, hogyan teljesítenek zenén és mozin.

Frissítés a quadral-nál

2015. szeptember 16., 16:00

quadral CHROMIUM STYLE hangfalakMegújult külsővel futnak tovább a quadral CHROMIUM STYLE széria hangfalai, melyek a kecsesebb külső mellett továbbra is elsősorban az audiofilek szívét fogják megdobogtatni.

Univerzális hangfalat épített a quadral

2015. augusztus 14., 12:25

quadral AURUM PHASE VIII hangfalAz általunk is már több ízben említett quadral cég kínálatába új hangsugárzó került, melynek fő előnye, hogy sztereó és házimozi rendszer építéshez is bevethető, sőt, akár Dolby Atmos hangfalnak is használható.

quadral QUBE 12 AKTIV aktív mélyláda teszt

2015. június 22., 09:25

quadral QUBE 12 AKTIV aktív mélyládaAz utóbbi időben megszaporodtak honlapunkon a hannoveri quadral cég termékeit boncolgató tesztek, aminek egyik oka a figyelemre méltó minőségük, másik a hazai forgalmazó tekintélyes árukészlete és hajlandósága, hogy rendelkezésünkre bocsájtja, amit csak szeretnénk. Ezen felbuzdulva, a sok hangdoboz után, most aktív szubbaszus sugárzóik legnagyobbját, a QUBE 12 AKTIV nevezetűt vizsgálgattuk pár hétig.

Kerti hifi, quadral módra

2015. június 16., 14:15

quadral IPSO 6 kültéri hangfalA német quadral kínálatában kültéri, párának és hőingadozásnak ellenálló hangfalakat is találunk, melyeknek előnye a kis méret és a diszkrét megjelenés mellett, hogy nem is túl drágák.

quadral SIGNO AVANTGARDE 70 házimozi hangfalszett teszt

2015. április 14., 09:05

quadral SIGNO AVANTGARDE 70 házimozi hangfalszettA német hangfal specialista, a quadral rendkívül széles választékából egy 5.0 házimozi szettet hallgattunk meg, melyet most akciós áron kínál a forgalmazó. Természetesen nem csak moziztunk, hanem a két frontsugárzót önállóan, sztereó konfigurációban is vallatóra fogtuk.

Bővül a quadral kínálata

2015. március 23., 11:15

quadral RHODIUM hangfalakHamarosan új, trendi külsejű és precíz hangfalszéria érkezik a quadral műhelyéből. A kimondottan csinos, RHODIUM elnevezésű sorozat idén tavasztól Magyarországon is kapható lesz.

quadral AURUM ALTAN VIII és AURUM ALTAN aktiv hangfal teszt

2015. március 12., 17:30

quadral AURUM ALTAN VIII hifi hangfalA quadral háza táján, rohamos iramban folynak a fejlesztések, ezért már a nyolcadik verziójú, ribbon magas sugárzóval szerelt AURUM ALTAN-t vehettük fülügyre, egy részletes teszt erejéig. A hangfalat, a kábeleket és az elektronikákat a Stream Audio biztosította nekünk, melyeket egy páncélozott autóval szállítottak tesztlaborunkba. Nem aprózták el, ezért kábelekből egy komplett HiDiamond csomagot kaptunk, Audia CD-játszóval és előfokkal. A nívós társaság kézzelfogható előszele volt egy remek tesztnek és néhány hetes éberalvásnak.

quadral történelem

2015. március 3., 16:45

quadral - Volker Schwerdtfeger MagyarországonNemrég Budapesten, a Stream Audio-nál járt Volker Schwerdtfeger a quadral kereskedelmi igazgatója, akivel egy egész délelőttöt átbeszélgethettünk.

quadral ARGENTUM 470 álló hangfal teszt

2014. december 12., 17:45

quadral ARGENTUM 470 hifi hangfalAz ARGENTUM 430 tesztje alatt rengeteg kellemes élményt szereztünk a quadral állványos hangfalával, így érdeklődve hallgattuk meg a nagyobb, 470-es modellt is!

Kicsi, de háromutas quadral hangfal érkezett

2014. november 24., 07:05

quadral ARGENTUM 450 hifi hangfalARGENTUM 450 néven startolt a quadral jelenlegi legfrissebb hifi hangfala, mely a termékcsalád legkisebb háromutas állódoboza is egyben.

Megújuló quadral hangfalak

2014. július 3., 15:50

quadral PLATINUM M 30 álló hangfalA hangfalgyártásban jeleskedő quadral, PLATINUM sorozata, új modellekkel fog frissülni, bizonyos tagokat leváltanak átdolgozott, korszerűbb példányokra.

quadral PLATINUM M 25 állványos hangfal teszt

2014. március 25., 16:40

quadral PLATINUM M25 állványos hangfalA belépő kategóriás hangfalakat vizsgálva, sok hibával találkozunk, melyeket a kedvező ár miatt meg lehet bocsátani. A quadral PLATINUM M 25 viszont már messze nem a belépőszint, sokkal inkább audiofil, ezért szigorúbban viszonyultunk hozzá. Hogy mit hallottunk, azt megtudhatják mai tesztünkből.

quadral promóció

2014. március 12., 13:20

quadral hangfalakAz itthoni quadral forgalmazó különleges kedvezményt hirdetett meg, amellyel nagyban hozzájárulnak ahhoz, hogy a patinás német gyártó termékei iránt érdeklődők hamarabb szert tehessenek egy-két csinos hifi vagy házimozi hangfalra.

quadral FERRUM 700 álló hangfal teszt

2014. március 5., 09:40

quadral FERRUM 700 álló hangfalMost, hogy végre ismét van hazai képviselete a quadralnak, tesztre fogtuk az új FERRUM sorozat sztereó készletét, a 700-ast, a "Könnyűzene Nehézfegyverzetét". Alaposan meghajtottuk és kipréseltünk belőle minden hangot, amit csak érdemes, hogy megtudjuk, mit is nyújt ebben a kategóriában a német gyártó.

következő oldal >

Impresszum

Főszerkesztő:
Zsóka Krisztián
email: zsoka.krisztian@av-online.hu

Kapcsolatfelvétel:
info@av-online.hu
telefon: +36-30-2272035

Kiadó:

Future Life Kft.
Future Life Kft.

3535 Miskolc, Fényesvölgyi u. 16. 1/3.

 

Kapcsolat

Kérdése merült fel a szórakoztató elektronika rejtekében?
Írjon nekünk: info@av-online.hu

Médiaajánlat

Személyre szabott ajánlatért írjon a marketing@av-online.hu címre.