Címke

Audio-Technica [10 találat]


Audio-Technica ATH-AP2000Ti fejhallgató teszt

2020. február 4., 11:00

Audio-Technica ATH-AP2000Ti fejhallgatóAz Audio-Technica ATH-AP2000Ti azoknak készült, akik elkötelezték magukat a kompromisszummentes zenehallgatás mellett és olyan zárt rendszerű fejhallgatót keresnek, amely azonnal megnyitja a kapukat egy másik dimenzióba. Meghallgattuk, és másoknak is érdemes lenne!

Audio-Technica AT-LPW40WN vinyl lemezjátszó teszt

2019. december 21., 14:50

Audio-Technica AT-LPW40WN vinyl lemezjátszóAz Audio-Technica fennállásának majd’ 60 éve alatt nagy nevet szerzett magának audiofil, különösen vinyl rajongó körökben. Nem véletlenül: a cég termékei között rendre felbukkantak olyan, akár korszakalkotónak is nevezhető megoldások, újítások, amik, ha nem is definiálták újra az iparágat, de mindenképpen komoly technológiai változást, előrelépést jelentettek - elég csak az SLC csiszolású tűkre gondolnunk sok egyéb más mellett. A vinyl reneszánszával azonban a kifejezetten magas igényeket kiszolgáló, és ehhez mérten árazott termékek gyártása és forgalmazása mellett a gyártó a belépőszintig terjeszkedett, ami pénzügyi eredményeiben is jól látható pozitív változást hozott. Mai tesztünkben egy ilyen, mindentudó, mégis baráti árazással kínált, beépített phono egységgel rendelkező lemezjátszót próbáltunk ki.

Audio-Technica ATH-CKS5TW Bluetooth fülhallgató teszt

2019. november 25., 05:10

Audio-Technica ATH-CKS5TW Bluetooth fülhallgatóA teljesen vezeték nélküli fülhallgatók koncepciója látványosan izgatja a gyártók fantáziáját. Úgy tűnik, mindenki máshogy közelíti meg ezt a kérdést. Adatai alapján az Audio-Technica ATH-CKS5TW izgalmas kihívó lehet az erős középkategóriában!

Audio-Technica ATH-MSR7b fejhallgató teszt

2019. november 16., 14:55

Audio-Technica ATH-MSR7b fejhallgatóHa megfizethető fejhallgató vásárlására kerül sor, akkor sokan döntenek az Audio-Technica mellett. Ezúttal a kb. 80 000 forintos ATH-MSR7b fejhallgatót mutatjuk be, amely moduláris kábeleinek és Hi-Res Audio tanúsítványának köszönhetően megfontolandó résztvevőnek tűnik a zárt kivitelűek között.

Audio-Technica hangszedők nagy mennyiségben

2014. április 4., 18:00

Audio-Technica hangszedőAz Audiophile Szalon kínálatában szinte mindegyik gyártásban lévő Audio-Technica hangszedő elérhető, ami nem kis szó, a japán cég nívós szakmabeli múltját és széles kínálatát figyelembe véve.

Audio-Technica ATH-M50 fejhallgató teszt

2013. július 2., 08:00

Audio-Technica ATH-M50 monitor fejhallgatóTombol a nyár, különféle fesztiválok és koncertek vannak kilátásban, de ahogy az átlagemberek, a lemezlovasok sem mindegy, hogy milyen fejhallgatót használnak az ilyen bulik alkalmával. Az Audio-Technica ATH-M50 zajszűrésének köszönhetően tombolás közben is halljuk a zenét, és mint kiderült, akusztikus zenével is elboldogul!

ISE 2013 - Audio-Technica és Genelec

2013. január 31., 17:35

ISE 2013 Audio Technica fejhallgatókAz Audio-Technica és Genelec standok a tőlük megszokott igényességgel fogadják a látogatókat. Az installációs rendszerek, mikrofonok és beépíthető hangfalak mellett számos konzumer termékkel is találkoztunk. Erre kitűnő példa az otthoni stúdiózásra és zenehallgatásra alkalmas Audio-Technica ATH-M50, melyhez már rikító, Ferrari-piros és fehér színben is hozzájuthatunk. Mindegyik füles egy falba süllyesztett fejhallgató erősítőről szólal meg, CD-minőségű muzsikát lehet rajtuk hallgatni. Valamivel odébb, félig elkerített szobában helyezték el a stúdiótechnikában jeleskedő Genelec otthoni használatra kifejlesztett aktív hangfalait, és egyéb érdekességeket.

Audio-Technica ATH-WS55i fejhallgató teszt

2012. szeptember 28., 14:35

Megjelenése visszafogott, akár Mona Lisa mosolya, méretében kicsi, akár a feketerigó, hangja jobban üt, mint Vitalij Klicsko jobb keze, emellett anyaghasználatban is kellően strapabíró a japán Audio-Technica hordozható és kifejezetten Apple mobileszközök mellé szánt ATH-WS55i fejhallgatója. Kemény füles, kemény igényekhez.

Audio-Technica ATH-ANC9 zajzáras fejhallgató teszt

2012. május 14., 10:15

Még csak most fog a boltok polcaira kerülni, mégis abban a megtiszteltetésben lehet részünk, hogy magyarországi forgalomba helyezése előtt letesztelhettük az Audio-Technica legújabb, aktív zajszűréses fejhallgatóját. Az ATH-ANC9 nem kimondottan a hangminősége miatt emelkedik ki megannyi társa közül (bár azért elég jól szól), hanem éppen azzal a csenddel, amit minden helyzetben biztosítani tud. 95%-os szűrés egészen 300 Hz-es környezeti zajokig? ez azért nem semmi.

ISE 2012 - Audio-Techinca és Genelec

2012. február 2., 12:55

Külföldi kiállítás ellenére tucatnyi magyar képviselővel futottunk össze az amszterdami ISE-n, többek közt Zöld Zsolt, az Audmax Kft. technikai igazgatója is segített nekünk információhoz jutni az Audio-Technica és Genelec standokon.

Impresszum

Főszerkesztő:
Zsóka Krisztián
email: zsoka.krisztian@av-online.hu

Kapcsolatfelvétel:
info@av-online.hu
telefon: +36-30-2272035

Kiadó:

Future Life Kft.
Future Life Kft.

3535 Miskolc, Fényesvölgyi u. 16. 1/3.

 

Kapcsolat

Kérdése merült fel a szórakoztató elektronika rejtekében?
Írjon nekünk: info@av-online.hu

Médiaajánlat

Személyre szabott ajánlatért írjon a marketing@av-online.hu címre.